1 Eki 2020 #1 Kanaryaa2 K Onaylı Üye Katılım 16 Ağu 2020 Mesajlar 82 Tepki puanı 4 Ödüller 2 5 HİZMET YILI Loader'den onay sistemi gelince Edge'i görmüyor. Aktif tarayıcı: Bilinmiyor yazıyor. Nasıl çözülebilir?
Loader'den onay sistemi gelince Edge'i görmüyor. Aktif tarayıcı: Bilinmiyor yazıyor. Nasıl çözülebilir?
Çözüm nader11ndeu 2 Eki 2020 Edge kullanmazsın mesela, CHROME ya da OPERA kullanabilirsin. Orda kocoman desteklenen tarayıcılar yazıyor değil mi ?
Edge kullanmazsın mesela, CHROME ya da OPERA kullanabilirsin. Orda kocoman desteklenen tarayıcılar yazıyor değil mi ?
2 Eki 2020 Moderatör #2 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Edge kullanmazsın mesela, CHROME ya da OPERA kullanabilirsin. Orda kocoman desteklenen tarayıcılar yazıyor değil mi ? Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Edge kullanmazsın mesela, CHROME ya da OPERA kullanabilirsin. Orda kocoman desteklenen tarayıcılar yazıyor değil mi ?
2 Eki 2020 Konuyu başlatan #3 Kanaryaa2 K Onaylı Üye Katılım 16 Ağu 2020 Mesajlar 82 Tepki puanı 4 Ödüller 2 5 HİZMET YILI nader11ndeu' Alıntı: Edge kullanmazsın mesela, CHROME ya da OPERA kullanabilirsin. Orda kocoman desteklenen tarayıcılar yazıyor değil mi ? Genişletmek için tıklayın ... Üst tarafta CHROME EDGE FIREFOX OPERA yazıyordu ona güvenerek yazdım? Neyse opera indirip öyle hallettim. Konu kilit... Oyla 0 Olumsuz oyla
nader11ndeu' Alıntı: Edge kullanmazsın mesela, CHROME ya da OPERA kullanabilirsin. Orda kocoman desteklenen tarayıcılar yazıyor değil mi ? Genişletmek için tıklayın ... Üst tarafta CHROME EDGE FIREFOX OPERA yazıyordu ona güvenerek yazdım? Neyse opera indirip öyle hallettim. Konu kilit...
2 Eki 2020 Moderatör #4 nader11ndeu Słyszę, słyszę letni powiew. Kurucu Katılım 20 Haz 2015 Mesajlar 7,666 Çözümler 136 Tepki puanı 20,724 Ödüller 25 10 HİZMET YILI Kanaryaa2' Alıntı: Üst tarafta CHROME EDGE FIREFOX OPERA yazıyordu ona güvenerek yazdım? Neyse opera indirip öyle hallettim. Konu kilit... Genişletmek için tıklayın ... Edgenin eski versiyonları destekleniyor, microsoftun yeni çıkartıp tanıtımını yaptığı "new microsoft edge" desteklenmiyor. Locked. Oyla 0 Olumsuz oyla
Kanaryaa2' Alıntı: Üst tarafta CHROME EDGE FIREFOX OPERA yazıyordu ona güvenerek yazdım? Neyse opera indirip öyle hallettim. Konu kilit... Genişletmek için tıklayın ... Edgenin eski versiyonları destekleniyor, microsoftun yeni çıkartıp tanıtımını yaptığı "new microsoft edge" desteklenmiyor. Locked.