vandiril paylaştığı için evet bu bug 4 yamadır varGüzel olmuş kankam konu emek emek yazmışsın sağ olasın ama fixlerler kısa sürede büyük ihtimalle bunu
Müsait olduğumda oyuna girip denerim ben de okudum fakat tam olarak ne işe yaradığını anlamadım kısaca olayın mantığını anlatır mısınızvandiril paylaştığı için evet bu bug 4 yamadır varRiot fixler mi bilmem teşekkürler <3
anlayınca detaylı anlatım videosu gelir mi @Adc Main ben videoda nolduğunu anlamadım çünküMüsait olduğumda oyuna girip denerim ben de okudum fakat tam olarak ne işe yaradığını anlamadım kısaca olayın mantığını anlatır mısınız
Hocam pek sanmıyorum detaylı getirecegimi arkadaş anlatmış zaten detayli bir bir ben bunları yapınca mantığını anlamadım sadece onu soruyorumanlayınca detaylı anlatım videosu gelir mi @Adc Main ben videoda nolduğunu anlamadım çünkü
sonraki patch atarlar ona çok kullanan yok aslında yada hotfix ile çözerlergüzel cogu insan merak ediyordu eline sağlık dostum ama yarına kalmaz fixlenir ya çabucacık
teşekkür ediyorum <3Güzel, emek kokan bir konu ve bilgiler teşekkürler.
Zırh ve Büyü direnci çoğalıyor bu yaptığımız bug Rell in tarice Zırh ve Büyü direncini Rell in bugu ile çoğaltmamız anlamına gelir ve Taric in E si Zırh dan Scale oluyor anlamadıysan DC den ekle detaylı anlatabilirimMüsait olduğumda oyuna girip denerim ben de okudum fakat tam olarak ne işe yaradığını anlamadım kısaca olayın mantığını anlatır mısınız
Olum çok iyiymiş lan harbiden eyvallah kankam tamamdırZırh ve Büyü direnci çoğalıyor bu yaptığımız bug Rell in tarice Zırh ve Büyü direncini Rell in bugu ile çoğaltmamız anlamına gelir ve Taric in E si Zırh dan Scale oluyor anlamadıysan DC den ekle detaylı anlatabilirim
knkm discord'dan eklersen ekran açıp anlatabilirim anlamadıysananlayınca detaylı anlatım videosu gelir mi @Adc Main ben videoda nolduğunu anlamadım çünkü
istersen senin yanında oynayabilirim çok istiyorsanrell oynayacak adam bulana kadar fix yer gibi ama eline sağlık çok iyi anlatmışsın
umarım knkm Riotun hemen fixleyeceğini sanmıyorum 4 yamadır var bu bug çok kullanan yok ama tabi fixlerlereline sağlık uzun süre dayanır umarım.
Attım hocam istekknkm discord'dan eklersen ekran açıp anlatabilirim anlamadıysan
Discord:Cresiana RVN#9543
emeğine eline sağlık dostum teşekkürler gerçekten güzel bir text.Adım Adım anlatacağım ilk önce Taric ve Rell in bu rünü girmesi gerekiyor (bu exploitin anahtarı rell)
Ekli dosyayı görüntüle 85505
1. Adım: E menzilinin içindeyken Tarice e basın
2. Adım: E menzilinin dışına çıkın ve tekrar e basın
3. Adım takım arkadaşınıza tıklayın üstünde 2 stack siyah bir etki gözükecek bu etkiye göre zaten gir çık yapacağız
4. Adım E menzilinin dışına çıkın e basın bunu 2 kez tekrarlayın (çünkü üstünde 2 Stack var) 2. kez menzilin dışına çıktıysanız 3. de ise menzilin içine Rell (W) sü kullanıp havadayken e spamı atın takım arkadaşınıza ve 3 stack olacaktır bu olanları stackine göre tekrarlayın (3 stackse 3 kere gir çık 4. de ise W atıp E spamı atın takım arkadaşınıza)
5. Adım bunu 15 kez tekrarlayın (dilediğiniz kadar yapabilirsiniz) ama minimum 15 kez tekrarlayın.
6. Adım Bunu yaptıktan sonra adamlara saldırmaya başlayabilirsiniz Taricin E fullemesi gerekiyor (Jaksho olsa yeter ) Jak Sho 8 stack olunca zırhınız ve büyü direnciniz dupelanacaktır. (çoğalacaktır.) ama aktif kalması gerekiyor uzun bir süre jak sho nun her an fightta olmalısınız kısaca
DIP NOT (eğer ölürseniz stackleriniz gidecektir o yüzden aşırı safe oynayıp ölmemeye dikkat etmelisiniz Yapımı o kadar kolay değil)
Gerekli Itemler: Jak Sho ve Gargoyl
ÖRNEK VIDEO:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
TARİCİN RÜN
Ekli dosyayı görüntüle 85509
RELL'İN RÜN:
Ekli dosyayı görüntüle 85510
İYİ GÜNLER DİLERİM HERKEZE İLK AÇTIĞIM KONUYDU Kötü olabilir geri bildirim yapabilirsiniz isterseniz Mesajlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?