- Yasaklandı
-
Doğru lakin bir çoğu da kaybedilmiştir. Bunu beğendim bununla ilgili mutlaka 1 tane hazırlayacağım.türk tarihinde askeri alanları merak ederim çoğu savaşlar çok kolay ve az kişiyle kazanılmış.
Bu biraz basite kaçmak olur ama bu tarihi olayda da az bilinen ve yanlış bilinen bir çok şey mevcut buda fena fikir değil gibi.Dostum en basitinden 1453 fatih sultan mehmetin fethini sunumlaya bilirsin
Bunla ilgili bir sunum hazırlayabilirim ama forumdan banlanmama sebep olabilirkesinlikle devlket yönetimi politika dış mihraklarla ilgili bir sunum etkileyici olabilir
Evet ama çok bir bilgim yok daha doğrusu hiç o kadar eskiye gidip bir araştırma yapmadım yabancı dilim çok zayıf türk kaynakları çok kıt bu konuda yabancı kaynaklardan beslenmek gerekiyor ama en azından şunu söyliyim cengizhan türk değil moğolcengiz han dönemi dikkat çekebilir hocam
anzaklar olabilir kandırılmış bir halk ve dünyanın öbür ucundan bize savaşa gönderildiler ama tarih kitaplarımızda yazdığı kadarda masum değiller.anzakları sunumlayabilirsin
Sovyetler hakkında detaylıca bir konu hazırlayabilmem için önce rusçaya hakim olmam lazım ve onların kültürlerini biliyor olmam lazım ki onlar hakkında yorum yapabiliyimsovyetleri de anlatabilirsin keskin nişancısı vardı zaitsev bu adamı anlatabilirsin
belkiTimur devleti ile ilgili bir sunum hazırlayabilirsin
Bak bu en çok hoşuma giden oldu 2 öneri arasında kaldım birisi buİlk düzenli ordunun kurulması ve bunun nasıl kabullendirilmesi ve kurulan orduda ki isyanları ele alabilirsin baya zevkli bi konu olucaktır
ahahah aynen kanka tarihe altın harflerle yazılacak yaşadıgımız bu saçma durumbakalım bu donemı nasıl atlatıcaz cok meral edıyorum
Aynen diyor ya tarih bizi yazacak diye “arkadaşın” birisi aynen öyle tarih bu dönemi çok güzel yazacakahahah aynen kanka tarihe altın harflerle yazılacak yaşadıgımız bu saçma durum
emin ol dostum hiç bir dönemimiz bu kadar rezalet olmadı ya düştüğümüz duruma bakAynen diyor ya tarih bizi yazacak diye “arkadaşın” birisi aynen öyle tarih bu dönemi çok güzel yazacak
Ülkemizde bazı kanunlar ve görüşler yüzünden siyasi bir sunum yapmayı düşünmüyorum çünkü tarih bazı kimseleri mutlu veyahut memnun etmek için yön verlerek anlatılamaz ama Türkiye'de bu şekilde yürüyor işler bu yüzden özür dilerimBir astsubay çocuğu ve 2 siyasi teşkilatta bulunmuş, birinde hala varlığını sürdüren biri olarak. Tarih konusunda eksik olduğumu düşünüyorum. Siyasi tarih ilgimi çeker.
Hmm bu olabilir ama bunun için yabancı kaynakları baya kurcalamak lazım türkçe kaynakların bir çoğu birbirinin aynı ve çok kısa açıklamalardan ibaret ve hepsi anlaşmış gibi bir efsane anlatır gibi icat ettiği oku ve öldürdüğü aile üyelerini anlatıyorlar eğer metehanı anlatacaksam ülküsünü ordu gücünü istediği toprakları yaşadığı coğrafyayı iyice öğrenmem lazım bu konuyu sevdim buna biraz vakit ayırıp yapabilirim ama dolar kuru çok yüksek olduğu için yabancı kaynakları satın almak biraz zor olabilir umarım internette yabancı kitapların pdf leri vardırmetehan dönemini işleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?