Uzman Üye
Akşam paylaşacaklarımdan bir kaç tane, bınlar nasıl hocam? bu arada hoşunuza gitmesine çok sevindim. Forumda çok fazla yabancı var belki alan olurbenim çok hoşuma gitti açıkçası
resimleri inceliyorum dostum.
Daha dikkatli yapmaya çalışırım, olumlu eleştirin için teşekkürler (y)dostum bazı resimler alltan üstten basık bazıları yanlardan basık gibi durmuş ya onun dışında güzel eline sağlık
sebebini de belirtmelisindarknıght hariç hepsi güzel.
iyi hatırlattın ha unutmustum. editledimsebebini de belirtmelisin
Daha dikkatli olurum hocam teşekkürler yorumunuz için.iyi hatırlattın ha unutmustum. editledim
dostum forumda rek lam yapma gibi bir havada yapmadan yaparsan bence daha iyi olur moderatör dostlar tarafından uyarı yemek istemezsin tabiAkşam paylaşacaklarımdan bir kaç tane, bınlar nasıl hocam? bu arada hoşunuza gitmesine çok sevindim. Forumda çok fazla yabancı var belki alan olur
Haklısınız hocam niyetim zaten rek lam değil. İyi yada kötü olan yorumlara göre sayfama şekil vermek amacım.dostum forumda rek lam yapma gibi bir havada yapmadan yaparsan bence daha iyi olur moderatör dostlar tarafından uyarı yemek istemezsin tabi
ama yabancı arkadaşların ilgisini bu konu ile çekebilirsin.
Çok teşekkür ederim hocam, muhtemelen kalitesi tablo boyutlarına göre ayarlandığı için mockup'da sıkıştırılmış gözüküyor ve çok renkli olduğundan gözünüze öyle gelmiş olabilir.Ellerine sağlık güzel posterler ilgilenen illa ki çıkar ve satın alır. Ben bir tek
Interstellar ı beğenmedim o fotoğraf karesi güzel olmamış bence tabi herkesin rengi ve zevki farklıdır başarılar
billurlarına kurbane <3güzel olmuş kankim özellikle şu joker olan çok hoşuma gitti eline sağlık <3
Adobe Photoshop, teşekkür ederim broHangi program ile tasarlandı. Gayet hoş duruyor hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?