- Konuyu başlatan
-
Uzman Üye
sade ve güzel olmuş
Post automatically merged:
sade ve güzel olmuş
Çok sağ olun beyler <3Yaratıcı ve güzel olmuş ellerine sağlık . En başta zamanını değerlendirdiğin için sonrada yaptıklarından dolayı yolun açık olsun
Çok sağ ol hocam <3aşırı iyi kral eline saglık
Powerpuffgirls posterlerini pek beğenmedim ama joker godfather ve johnny depp posterleri gerçekten güzel gözüküyor
teşekkürler beylerGayet iyi başarılarının devamını dilerim
Çok teşekkür ederim hocam. İstek tasarım ve öneri alıyoruz.tasarımların çok iyi biraz da nostajik
bende öyle düşünüyorum yerinde bir yorumdostum bazı resimler alltan üstten basık bazıları yanlardan basık gibi durmuş ya onun dışında güzel eline sağlık
bende öyle düşünüyorum yerinde bir yorum
eline saglik hocam basarili
Sağ olun beyler <3güzel olmuş eline sağlık
Evet şu anlık sadece etsy üzerinden satış gerçekleştiriyorum.gayet güzel olmuş. hocam satışları sadece etys üzerinden mi yapıyorsun?
Teşekkür ederim <3Güzel olmuş, elinize sağlık. Sektörde başarılar dilerim.
teşekkürler bromgüzel olmuş eline sağlık başarılarının devamı gelmesi dileğiyle
iyi olmuş renkler daha canlı olabilirdi [sitede renk tonu düşmediyse ]Bugün ilk satışımı yaptım profilimde gözüküyor. Sizce yaptığım tasarımların devamını getirmeli miyim? (3 gündür uğraştığım çok güzel animasyon tasarımlarımı bu akşam ekleyeceğim hemde stoklarla sınırlı yurtdışında yaşayan bu tarz tablo ya da dijital tablolarla ilgilenen varsa bakmayı unutmasın.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
lan olum çok güzel ama neden bütün fiyatlar aynıBugün ilk satışımı yaptım profilimde gözüküyor. Sizce yaptığım tasarımların devamını getirmeli miyim? (3 gündür uğraştığım çok güzel animasyon tasarımlarımı bu akşam ekleyeceğim hemde stoklarla sınırlı yurtdışında yaşayan bu tarz tablo ya da dijital tablolarla ilgilenen varsa bakmayı unutmasın.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
hepsinin aynı fiyat olması saçma değil mi? ama bence güzel olmuş
Teşekkür ederim beyler, sitenin standartları bu şekilde çoğu tablo fiyatına göre benzer. Ne alırsan 1 tl gibi düşünebilirsiniz sektör standartı diyelim.lan olum çok güzel ama neden bütün fiyatlar aynı
Teşekkürler bro, IPS panel üzerinden yapıyorum resimleri belki senin ekran daha soluktur.iyi olmuş renkler daha canlı olabilirdi [sitede renk tonu düşmediyse ]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?