teşekkürler hocam <3oha demon slayerli olan cok guzel olmus egline saglik
olabilir kkm ama eline sağlık güzel yapmısınTeşekkür ederim beyler, sitenin standartları bu şekilde çoğu tablo fiyatına göre benzer. Ne alırsan 1 tl gibi düşünebilirsiniz sektör standartı diyelim.
Post automatically merged:
Teşekkürler bro, IPS panel üzerinden yapıyorum resimleri belki senin ekran daha soluktur.
Sağ ol hocamolabilir kkm ama eline sağlık güzel yapmısın![]()
Teşekkürler hocam, gelir gideri karşılasa bir adet tablo hediye etmek isterdim. Yeni başladığım için kazancım büyük değil.Öncelikle Tebrik ederim umarım önemli bir noktaya gelirsin sitene göz attım keşke param olsada bende kendime yaptırsam .
Çok teşekkürler hocam motive ettiğin için <3resimlerin çok iyi dostum devam et hiç bırakma sakın
gayet başarılı
kendini dahada geliştir kendin ögrenmeye çalış kimseye güvenmeBugün ilk satışımı yaptım profilimde gözüküyor. Sizce yaptığım tasarımların devamını getirmeli miyim? (3 gündür uğraştığım çok güzel animasyon tasarımlarımı bu akşam ekleyeceğim hemde stoklarla sınırlı yurtdışında yaşayan bu tarz tablo ya da dijital tablolarla ilgilenen varsa bakmayı unutmasın.)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sağ ol bro, evet yeni tasarımlar yapıyorum ama şu an yüklemiyorum.kendini dahada geliştir kendin ögrenmeye çalış kimseye güvenme
Post automatically merged:
ama güzel olmuş farklı çeşitler varmı
<3süper olmuş