- Yasaklandı
-
Banlı Üye
güzel bir yöntemmiş Yazdım Hafızayaüniversitedeyken yeni bir kızla tanıştığımızda cafeye felan gittiğimizde ilk görüşmelerde tabi bu söylediğim. ev arkadaşlarımda o cafeye gelip farklı bir masada uzak bir yerde otururlar garsona beni gösterip şu masadakinin adı özcan adıyla hitap edip herzamanki gibi sade kahvemi felan gibi şeyler söylemesini rica ederdik.gelen yemeklerin içeceklerin bazıları ikramımız gibisine söylerdi garson ama arkadaşlar öderdi tabi.bu hiçbir zaman şaşmadı hep işe yaramıştı.kızların gözünde farklı biri olarak görünmene yardımcı olabilir
Yalakalık derken insanlara iyi davranıp ilgi göstermek maksadında şuan maalesef insanlar yalakalık yapanları seviyor.yalakalık hiç bir zaman kazanmaz hem toplum hem de karşı taraftan en önemlisi saygı edep ve ahlaktır
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep,
dediler ilim geride, illa edep illa edep. -Yunus Emre
hiçbir zaman yalakalık ile iyi davranmak aynı olamaz bence yanılıyorsunuz çok ayrı şeylerdir.Yalakalık özsaygısını kaybetmiş insanların menfaat için başkalarına gereksiz iltifatlarda bulunmalarıdır benim içingüzel bir yöntemmiş Yazdım Hafızaya
Post automatically merged:
Yalakalık derken insanlara iyi davranıp ilgi göstermek maksadında şuan maalesef insanlar yalakalık yapanları seviyor.
ilginç bir taktikmiş,bunu bir kenara yazdım teşekkürler.üniversitedeyken yeni bir kızla tanıştığımızda cafeye felan gittiğimizde ilk görüşmelerde tabi bu söylediğim. ev arkadaşlarımda o cafeye gelip farklı bir masada uzak bir yerde otururlar garsona beni gösterip şu masadakinin adı özcan adıyla hitap edip herzamanki gibi sade kahvemi felan gibi şeyler söylemesini rica ederdik.gelen yemeklerin içeceklerin bazıları ikramımız gibisine söylerdi garson ama arkadaşlar öderdi tabi.bu hiçbir zaman şaşmadı hep işe yaramıştı.kızların gözünde farklı biri olarak görünmene yardımcı olabilir
You are right, even its same for me tooI think that it is never the same to be good with cringing. You are wrong. It is very different things for me.
kendimden biliyorum o kadar haklısın ki sakdjbaksjdvjaksdsözleri boşverip gözlere bakarım onlar şaşmaz diyecem ama artık öyle rol yapıyorlar ki oscar ödülü elimde olsa veresim geliyorkişilik falan kalmamış aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?