- Konuyu başlatan
-
aynn sanırım bunu alıcam tavsiyen için tşkLogitech g513 Carbon alabilirsin,
Üst tarafı alüminyum, mekanik tactile switch, bilek dayama kısmı çok güzel ve klavye üstünde sağ tarafta usb girişi dahi var. bütçe önemli değilse bunu almanı tavsiye ederim.
aynn sanırım bunu alıcam tavsiyen için tşk
tavsiyen için tşk brocorsair k70
ben de alıcam gibi dur helesana önereyim derken kendim beğendim.
inş stokta vardır yapımı çinde corona virüsü bulaşmasın şimditavsiyen için tşk bro
alt kısmını çok beğendim
ben de alıcam gibi dur helesana önereyim derken kendim beğendim.
Oyuncu klavyesi ıse logitec g213 kullanıslı ve guzel
bir şey olmazzz..inş stokta vardır yapımı çinde corona virüsü bulaşmasın şimdi
Allah Alkah bnmki yumuşacık hatta yazı yazarken bazı tuslar 2 kez çıkıyor arasına toz kacmıs olablir mi seninkininben kullanıyorum şuan hiç memnun değilim, bazen tuşlara yandan falan basınca takılıyor basmıyor, illa tam üstten basıcan. kütük gibi tuş yapmışlar
Post automatically merged:
bir şey olmazzz..
daha 2 gün önce komple bütün tuşları söktüm temizledim araları falan tuşları da temizleyip taktım sorun devam ediyor, ve sağ taraftaki ses açma kapama tuşunu hiç kullanmamama rağmen ses kısma tarafı çalışmıyor basınca içeride takılı kalıyor.Allah Alkah bnmki yumuşacık hatta yazı yazarken bazı tuslar 2 kez çıkıyor arasına toz kacmıs olablir mi seninkinin
elin alt kısmı boşlukta kalınca kullanamıyorum hata bi klavye kırmışlığımda var bu yüzden
Yeni nesil oyuncu klavyeleri su geçirmez oluyor sen hala 25 liralık kullanmaya devam edecek misin?Oyuncu klavyesi bence çok gereksiz. Zamanında 25tl ye everese klavye almıştım hala onu kullanıyorum
Ediyorum zaten neden su geçirmez klavye ihtiyacı duyayım ki ?Yeni nesil oyuncu klavyeleri su geçirmez oluyor sen hala 25 liralık kullanmaya devam edecek misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?