tbf 2020 şampiyonu kim olur

2020 TBF şampiyonu kim olur

• IW

• GAL

• SUP

• 5R

• BJK

• GS

• FB

• DP

• AUR

• RYL

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Supermassive taraftarı olarak yıllardır espor konusunda yüzüm gülmüyor. Belki kazanamıyoruz ama espor maçlarını izlemekten gerçekten keyif alıyorum. Özellikle bu mevsim diğerlerinin aksine belli takımlar arasında oynanmadı (Normalde SUP-FB zirveye oynuyor bunların haricinde 1-2 takım bunlarla yarışmaya çalışıyordu) Bu mevsimde favori takımlar beklenen performansı gösteremedi, diğer takımlar iste beni gerçekten şaşırtacak şekilde iyi performans sergiledi. Soruya gelecek olursak sizce bu TBF yi kim kazanır? Ben tabi ki kendi tuttuğum takım olan SUP'u destekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
IW şampiyon olucak . Geçenlerde bir maçını izlemiştim FB veya SUP macıydı büyük ihtimal. LCS tarzı oynadır . Objektif alıp rakibe baskı kurdular ve kazandılar . Dakika 20-25 civarı 4 kill vardı IW de :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
IW şampiyon olucak . Geçenlerde bir maçını izlemiştim FB veya SUP macıydı büyük ihtimal. LCS tarzı oynadır . Objektif alıp rakibe baskı kurdular ve kazandılar . Dakika 20-25 civarı 4 kill vardı IW de :)
Aslında ben de IW nin şapiyon olacağını düşünüyorum çaktırma :D şşşt aramızda

Sonuna Kadar SUP!!!!

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Supermassive taraftarı olarak yıllardır espor konusunda yüzüm gülmüyor. Belki kazanamıyoruz ama espor maçlarını izlemekten gerçekten keyif alıyorum. Özellikle bu mevsim diğerlerinin aksine belli takımlar arasında oynanmadı (Normalde SUP-FB zirveye oynuyor bunların haricinde 1-2 takım bunlarla yarışmaya çalışıyordu) Bu mevsimde favori takımlar beklenen performansı gösteremedi, diğer takımlar iste beni gerçekten şaşırtacak şekilde iyi performans sergiledi. Soruya gelecek olursak sizce bu TBF yi kim kazanır? Ben tabi ki kendi tuttuğum takım olan SUP'u destekliyorum. Siz ne düşünüyorsunuz

it was like a sacrifice my brother

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
abı IW DEnılen takım ne zaman ıcktı nasıl 13/2 wın lose oranı var oyuncuları turkmu ? kımın nesı ? oyuncuların hıc bırı tanınmayan kısıler bunlar kım ya triggerlandım

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
galaktikos kazanır bence

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
holyphoenix ve farfetch fb deydi keşke aynı takımda olsa ve fenerbahçe kazansaydı dediğim de olabiliyor ...

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
IWnin kazanacağını düşünüyorum. Kaliteli oyun oynuyorlar

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
IW şuan playoffta garanti finale kalabilirmi orası mechul ama IW kazanır die tahmin ediyorum

Matuza
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
I fully agree with you because follow the championship and I think the same

Üye
5 HİZMET YILI
sup u zamanında cok desteklemıstım ama eskı tadı tuzu kalmadı onların da bılemedım bak şimdi kararsız kaldım

Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
iw bence
Post automatically merged:

supda olabilir

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
IW bu oyunla şampiyon olamazsa şaşırırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...