19 Ocak 2018 #1 YouLosTT Y yamyam Seçkin Üye Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 450 Tepki puanı 121 Ödüller 6 8 HİZMET YILI Selamün aleyküm beyler team speak 3 de icon yükleyince Transfer "icon_1053235197" raporu: (file transfer limit reached) diye hata veriyo çözümünü bilen varsa söylesin sinir oldum
Selamün aleyküm beyler team speak 3 de icon yükleyince Transfer "icon_1053235197" raporu: (file transfer limit reached) diye hata veriyo çözümünü bilen varsa söylesin sinir oldum
19 Ocak 2018 Yasaklandı #2 Apocalipsis A Bir kere güldü, konu nerelere geldi. Banlı Üye Katılım 19 Ara 2017 Mesajlar 1,755 Çözümler 1 Tepki puanı 983 8 HİZMET YILI yeniden yükle bence crakta sorun var . bence başka ywrden indir
19 Ocak 2018 Konuyu başlatan #3 YouLosTT Y yamyam Seçkin Üye Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 450 Tepki puanı 121 Ödüller 6 8 HİZMET YILI TC BABATÜRK' Alıntı: yeniden yükle bence crakta sorun var . bence başka ywrden indir Genişletmek için tıklayın ... Ts yimi ?
TC BABATÜRK' Alıntı: yeniden yükle bence crakta sorun var . bence başka ywrden indir Genişletmek için tıklayın ... Ts yimi ?
19 Ocak 2018 Yasaklandı #4 Apocalipsis A Bir kere güldü, konu nerelere geldi. Banlı Üye Katılım 19 Ara 2017 Mesajlar 1,755 Çözümler 1 Tepki puanı 983 8 HİZMET YILI YouLosTT' Alıntı: Ts yimi ? Genişletmek için tıklayın ... evet indirdiğin ts3 var bende indirmiştim aynı sıkıntı olmuş bende başka yerden indirdim oldu bazen oluyo craklama sıkıntısından oluyor
YouLosTT' Alıntı: Ts yimi ? Genişletmek için tıklayın ... evet indirdiğin ts3 var bende indirmiştim aynı sıkıntı olmuş bende başka yerden indirdim oldu bazen oluyo craklama sıkıntısından oluyor
19 Ocak 2018 Konuyu başlatan #5 YouLosTT Y yamyam Seçkin Üye Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 450 Tepki puanı 121 Ödüller 6 8 HİZMET YILI TC BABATÜRK' Alıntı: evet indirdiğin ts3 var bende indirmiştim aynı sıkıntı olmuş bende başka yerden indirdim oldu bazen oluyo craklama sıkıntısından oluyor Genişletmek için tıklayın ... Tsnin orjinal kendi sitesinden indirdim birde arkadaşımın ts sine girince onda icon yükleyebiliyorum
TC BABATÜRK' Alıntı: evet indirdiğin ts3 var bende indirmiştim aynı sıkıntı olmuş bende başka yerden indirdim oldu bazen oluyo craklama sıkıntısından oluyor Genişletmek için tıklayın ... Tsnin orjinal kendi sitesinden indirdim birde arkadaşımın ts sine girince onda icon yükleyebiliyorum
19 Ocak 2018 Yasaklandı #6 Apocalipsis A Bir kere güldü, konu nerelere geldi. Banlı Üye Katılım 19 Ara 2017 Mesajlar 1,755 Çözümler 1 Tepki puanı 983 8 HİZMET YILI YouLosTT' Alıntı: Tsnin orjinal kendi sitesinden indirdim birde arkadaşımın ts sine girince onda icon yükleyebiliyorum Genişletmek için tıklayın ... kardeş ozman indirdiğin siteden orayla görüş bence çünkü sıkıntı büyük öğle halledilecek gibi değil
YouLosTT' Alıntı: Tsnin orjinal kendi sitesinden indirdim birde arkadaşımın ts sine girince onda icon yükleyebiliyorum Genişletmek için tıklayın ... kardeş ozman indirdiğin siteden orayla görüş bence çünkü sıkıntı büyük öğle halledilecek gibi değil
19 Ocak 2018 Konuyu başlatan #7 YouLosTT Y yamyam Seçkin Üye Katılım 8 Ocak 2018 Mesajlar 450 Tepki puanı 121 Ödüller 6 8 HİZMET YILI TC BABATÜRK' Alıntı: kardeş ozman indirdiğin siteden orayla görüş bence çünkü sıkıntı büyük öğle halledilecek gibi değil Genişletmek için tıklayın ... Bence o kadar büyülütmeye gerek yok yarın bi gün bulurum inşallah
TC BABATÜRK' Alıntı: kardeş ozman indirdiğin siteden orayla görüş bence çünkü sıkıntı büyük öğle halledilecek gibi değil Genişletmek için tıklayın ... Bence o kadar büyülütmeye gerek yok yarın bi gün bulurum inşallah
14 Nis 2018 #8 HmmTunahan H Üye Katılım 17 Mar 2018 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 25 8 HİZMET YILI bendede aynı sorun var
15 Nis 2018 #9 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Ts3 de bulunan icon senin ts3 dosyaların arasına yüklenmemiştir. Pek sıkıntı edilecek bir durum değil.
Ts3 de bulunan icon senin ts3 dosyaların arasına yüklenmemiştir. Pek sıkıntı edilecek bir durum değil.