Birşeyin ticaretini yapıcaksan ilk once araştırcaksın kardeşim.Bu ticaretin ana kuralıdır unutma.
Tek çaresi o zatenbazı oyunlarda hala ts3 ihtiyacı olan yeni topluluklar oluyor bunlar genelde knight online pvp serverları gibi yani ben orda çok görmüştüm belki onları deneyebilirsin, bir internet sitesi kurman ve sosyal medya hesapları açman kesinlikle önemli, onay sistemiını iyi yaparsan elinde patlamaz ^^
WebPanel yönetimi - müzik botu - saat botu - Türk Lokasyon - Limitsiz Slot - Sunırsız Oda Açma Hakkı - %100 DDoS Korumalı + özellikler bunlar şu andats3ler googleden free olarak bulunabiliyor senin bi özelliğin olmalıkı alsınlar yada sende bi free site kurup onay sistemi eklemen lazım
Onay sisteminden kastımız KayıtOL Giriş Yap mıdır yoksa 3dsecure ödeme midir?bazı oyunlarda hala ts3 ihtiyacı olan yeni topluluklar oluyor bunlar genelde knight online pvp serverları gibi yani ben orda çok görmüştüm belki onları deneyebilirsin, bir internet sitesi kurman ve sosyal medya hesapları açman kesinlikle önemli, onay sistemiını iyi yaparsan elinde patlamaz ^^
TS3 ölmedi dc ölücek yakındaDiscord geldi ts3 öldü
Kimse ts3 almaz mı diyorsun? Google'a "ts3 server list türkiye" yaz sonuçlara bak bakayım.Hacım kesşke emeğinin elinde kalacağını anlamadan önce araştırsaydın hiç kimse ts3 almaz artık hiç kimse ama hiç kimse
Free'ler kapanıyor + banner değişmeyebiliyorTs3 almazlar artık free acılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?