1 Ağu 2016 #1 Vabartum V Onaylı Üye Katılım 9 May 2016 Mesajlar 103 Tepki puanı 2 Yaş 29 10 HİZMET YILI ARKDAŞLAR TEAMSPEAK3.APK DOSYASINI ARADIM BULDUMDA KRİTKİK ÖDEME HATASINI LUCKY PATCHERLE GEÇTİM AMA BU SEFERDE TSYE BAĞLANMIYORDU. YANİ BULDUM AMA BULAMADIM GİBİ BİŞEY OLDU BİLEN ARKDAŞLARIM VARSA İNDİRME LİNKİNİ ATARLARSA SEVİRNRİM + REP EMEĞE SAYGI OLARAKTANDA VERİRİM
ARKDAŞLAR TEAMSPEAK3.APK DOSYASINI ARADIM BULDUMDA KRİTKİK ÖDEME HATASINI LUCKY PATCHERLE GEÇTİM AMA BU SEFERDE TSYE BAĞLANMIYORDU. YANİ BULDUM AMA BULAMADIM GİBİ BİŞEY OLDU BİLEN ARKDAŞLARIM VARSA İNDİRME LİNKİNİ ATARLARSA SEVİRNRİM + REP EMEĞE SAYGI OLARAKTANDA VERİRİM
1 Ağu 2016 #2 emregg49 E Üye Katılım 13 May 2016 Mesajlar 48 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI KARDEŞİM KEŞKE BİLSEYDİM DE SANA YARDIM EDEBİLSEYDİM )
1 Ağu 2016 Konuyu başlatan #3 Vabartum V Onaylı Üye Katılım 9 May 2016 Mesajlar 103 Tepki puanı 2 Yaş 29 10 HİZMET YILI emregg49' Alıntı: KARDEŞİM KEŞKE BİLSEYDİM DE SANA YARDIM EDEBİLSEYDİM ) Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM YORUM KASMAYA GEREK YOK . ADAM GİBİ BİLMESEN YORUM YAZMA Yardim edene +rep
emregg49' Alıntı: KARDEŞİM KEŞKE BİLSEYDİM DE SANA YARDIM EDEBİLSEYDİM ) Genişletmek için tıklayın ... KARDEŞİM YORUM KASMAYA GEREK YOK . ADAM GİBİ BİLMESEN YORUM YAZMA Yardim edene +rep