Bana göre herzaman piyasanın gelmiş geçmiş en iyi sohbet programı olucakTs mi kaldu hangi çağda yşyrz .d
Eminmisin ? Discord ortalığı dağıttı diyebilirim.Bana göre herzaman piyasanın gelmiş geçmiş en iyi sohbet programı olucak![]()
çok kullanılıyor dıye sevılınıyor ben sevmıyorum dıscord chatten birisi bişi atıyor görmek zorundamıyım ne guzel ts de her odanın chatı var ıste bı tanede genel chat tamam sade dıscord miss gibi dıyolar :d gülesim gelıyor discord fakirlerin işi herkes kolaya kaçmak için kullanıyorEminmisin ? Discord ortalığı dağıttı diyebilirim.
Ping Ve Fps'de Sorun Yaşatiyor DiscordEminmisin ? Discord ortalığı dağıttı diyebilirim.
Katılıyorum sanaçok kullanılıyor dıye sevılınıyor ben sevmıyorum dıscord chatten birisi bişi atıyor görmek zorundamıyım ne guzel ts de her odanın chatı var ıste bı tanede genel chat tamam sade dıscord miss gibi dıyolar :d gülesim gelıyor discord fakirlerin işi herkes kolaya kaçmak için kullanıyor
Brom gelişiyor işte yeni özellikler geliyor + sesli sohbet , yazılı sohbet vs.. Bu programlarda ses kalitesi önemlidir hangi ses codec'ini kullandığı önemli bunun gibi özellikler ts3 veya skypeta yok discord'un ses kalitesini test ettiğinde en kaliteli onun olduğunu görüceksin.çok kullanılıyor dıye sevılınıyor ben sevmıyorum dıscord chatten birisi bişi atıyor görmek zorundamıyım ne guzel ts de her odanın chatı var ıste bı tanede genel chat tamam sade dıscord miss gibi dıyolar :d gülesim gelıyor discord fakirlerin işi herkes kolaya kaçmak için kullanıyor
Ping ve fps sorunu mu ? Uzun süredir kullanıyorum ve ne ping sorunu nede fps sorunu oldu. Tabii sunucularında sıkıntı var diyorsan o konuda biraz hak verebilirim ama daha gelişme sürecinde bunu unutma.Ping Ve Fps'de Sorun Yaşatiyor Discord
Post automatically merged:
Katılıyorum sana![]()
ping sorunu oluyor en az pingi eu weste alabılıyom oda 97 gecelerı 87 fln dustugu oluyor bu ınternet saglayıcısından dolayı degısebılıyorBrom gelişiyor işte yeni özellikler geliyor + sesli sohbet , yazılı sohbet vs.. Bu programlarda ses kalitesi önemlidir hangi ses codec'ini kullandığı önemli bunun gibi özellikler ts3 veya skypeta yok discord'un ses kalitesini test ettiğinde en kaliteli onun olduğunu görüceksin.
Post automatically merged:
Ping ve fps sorunu mu ? Uzun süredir kullanıyorum ve ne ping sorunu nede fps sorunu oldu. Tabii sunucularında sıkıntı var diyorsan o konuda biraz hak verebilirim ama daha gelişme sürecinde bunu unutma.
dostum csgo da aynı sorun oluyor 100 lerde fln serverı uzağa atıyor eu west fln 90 larda ama faceitde 68 alıyorum server meselesi TS de girdiğim sunucu TR oldugu ıcın düşük pıng değeri alıyorum bı kaç arkadasımda turknet kullanıyor dedıklerıne göre bızdede pıng oluyor superonlıne kullanırken daha azdı diye anlattı@EndLossTR Seninle alakalı bir sorun olabilir ben aynı ping değerlerini alıyorum değişim olmuyor.
Brom ben discorddan bahsediyorum benle konuştuğunda discord ping çıkarıyor diyorsun.dostum csgo da aynı sorun oluyor 100 lerde fln serverı uzağa atıyor eu west fln 90 larda ama faceitde 68 alıyorum server meselesi TS de girdiğim sunucu TR oldugu ıcın düşük pıng değeri alıyorum bı kaç arkadasımda turknet kullanıyor dedıklerıne göre bızdede pıng oluyor superonlıne kullanırken daha azdı diye anlattı
bende csgo server örnek verdimBrom ben discorddan bahsediyorum benle konuştuğunda discord ping çıkarıyor diyorsun.