TeamSpeak3 Servere Bot-Saldırı Yapmada Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba Acil Bi Ts3 Serverine Bot Atmam Veya Saldırı Yapmam Lazım Nasıl Yapabilirim Bi Fikri Veya Yardım Edebilcek Birileri var mı

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sörvır tıpı saym , yu hev been kik hemınıdı sörvır

Hard Coder
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
botnet anamız backdoor babamız

Son düzenleme:
HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Putty İndirip Vds al ücretsiz bir şekilde satılanlar var sağlam kali scriptleriyle üst üste spam yaparak 30 k -50 k arası ping yapabilirsin kurbana

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eminmisin ? Discord ortalığı dağıttı diyebilirim.
çok kullanılıyor dıye sevılınıyor ben sevmıyorum dıscord chatten birisi bişi atıyor görmek zorundamıyım ne guzel ts de her odanın chatı var ıste bı tanede genel chat tamam sade dıscord miss gibi dıyolar :d gülesim gelıyor discord fakirlerin işi herkes kolaya kaçmak için kullanıyor

RozrecT
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Eminmisin ? Discord ortalığı dağıttı diyebilirim.
Ping Ve Fps'de Sorun Yaşatiyor Discord
Post automatically merged:

çok kullanılıyor dıye sevılınıyor ben sevmıyorum dıscord chatten birisi bişi atıyor görmek zorundamıyım ne guzel ts de her odanın chatı var ıste bı tanede genel chat tamam sade dıscord miss gibi dıyolar :d gülesim gelıyor discord fakirlerin işi herkes kolaya kaçmak için kullanıyor
Katılıyorum sana :)

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Brom gelişiyor işte yeni özellikler geliyor + sesli sohbet , yazılı sohbet vs.. Bu programlarda ses kalitesi önemlidir hangi ses codec'ini kullandığı önemli bunun gibi özellikler ts3 veya skypeta yok discord'un ses kalitesini test ettiğinde en kaliteli onun olduğunu görüceksin.

Ping Ve Fps'de Sorun Yaşatiyor Discord

Katılıyorum sana :)
Ping ve fps sorunu mu ? Uzun süredir kullanıyorum ve ne ping sorunu nede fps sorunu oldu. Tabii sunucularında sıkıntı var diyorsan o konuda biraz hak verebilirim ama daha gelişme sürecinde bunu unutma.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Brom gelişiyor işte yeni özellikler geliyor + sesli sohbet , yazılı sohbet vs.. Bu programlarda ses kalitesi önemlidir hangi ses codec'ini kullandığı önemli bunun gibi özellikler ts3 veya skypeta yok discord'un ses kalitesini test ettiğinde en kaliteli onun olduğunu görüceksin.

Ping ve fps sorunu mu ? Uzun süredir kullanıyorum ve ne ping sorunu nede fps sorunu oldu. Tabii sunucularında sıkıntı var diyorsan o konuda biraz hak verebilirim ama daha gelişme sürecinde bunu unutma.
ping sorunu oluyor en az pingi eu weste alabılıyom oda 97 gecelerı 87 fln dustugu oluyor bu ınternet saglayıcısından dolayı degısebılıyor

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
@EndLossTR Seninle alakalı bir sorun olabilir ben aynı ping değerlerini alıyorum değişim olmuyor.
dostum csgo da aynı sorun oluyor 100 lerde fln serverı uzağa atıyor eu west fln 90 larda ama faceitde 68 alıyorum server meselesi TS de girdiğim sunucu TR oldugu ıcın düşük pıng değeri alıyorum bı kaç arkadasımda turknet kullanıyor dedıklerıne göre bızdede pıng oluyor superonlıne kullanırken daha azdı diye anlattı

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
dostum csgo da aynı sorun oluyor 100 lerde fln serverı uzağa atıyor eu west fln 90 larda ama faceitde 68 alıyorum server meselesi TS de girdiğim sunucu TR oldugu ıcın düşük pıng değeri alıyorum bı kaç arkadasımda turknet kullanıyor dedıklerıne göre bızdede pıng oluyor superonlıne kullanırken daha azdı diye anlattı
Brom ben discorddan bahsediyorum benle konuştuğunda discord ping çıkarıyor diyorsun.

' System firewall destructor ⚔️️
Griffin Premium
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bot saldırısı karşı tarafa hiç bir zarar vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...