eski sürümü yüklemen gerkiyo ts eski sürüm yaz ve indir öyle olur bendede aynı hatayı veriyoduelimde az**e den alınma linux makine var bunlara teaspeak nasıl kurabilirim (teamspeak deil) ana sitesinden basitçe kurulumu yapmama rağmen tsde ipyi yazınca baya eski sürüm gibi hatalar veriyor giremiyorum cracklı nasıl bulabilirim veya nasıl kurarım yardımcı olursanız sevinirim
amacım yeni sürüm kurmakeski sürümü yüklemen gerkiyo ts eski sürüm yaz ve indir öyle olur bendede aynı hatayı veriyodu
ts sürümü eskidir
eski sürümü indirsende yeni sürümden farkı yokki adı sadece eski sürüm olarak kalıyoamacım yeni sürüm kurmakeski sürüm kurunca anlamı kalmıyor crackli lisans keyleriylede oluştururum 2dkda
sunucuya girecek kişiler eski sürüm indirmekle uğraşmak istemez yeni sürümde herkes girebiliyor yani eski sürüm kurarsam kayıp yaşarımeski sürümü indirsende yeni sürümden farkı yokki adı sadece eski sürüm olarak kalıyo
o zaman hiçbişi diyemem bilmiyorum çözümünüsunucuya girecek kişiler eski sürüm indirmekle uğraşmak istemez yeni sürümde herkes girebiliyor yani eski sürüm kurarsam kayıp yaşarım
how?I installed the last version and work do the same
dostum ip ve port başka birşey sunucuyu kurmak başka birşey port açık olmasaydı hiç girmezdi saten benim dediğim eski sürüm sorunukardeşim ipi açıp port yardımı ile yapbilirsin
senin dediğin cs 1.6 cılar vs güncel oyunlarda eski sürümün yüzüne bakan yokbu aralar genelde yenı surumler calısmıyor benım pcde eskı surum mıllet cogunlukla eskı surum kullanıyor
çalışıyor hiç bir sıkıntı yok onlarınki bahaneye giriyorhayır mıllet yenı surum calısmadıgı ıcın hep eskı surum yukluyorlar
teaspeak yazınca teamspeak kurulumları çıkıyor istediğim işletim yok malesefyoutube baksana aga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?