Selamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim dostum bir bakacağım.Prison break (dizi) en sevdiğim diziyi önermek istedim.
Çok kısa bahsedebilir misin dostum konularından?şeytanın avukatı
köstebek
irisman
hush gayet iyi ve öneriyorumSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederim dostum bir bakacağım.
Post automatically merged:
Çok kısa bahsedebilir misin dostum konularından?
köstebeği 3 defa izlemişimdirTeşekkür ederim dostum bir bakacağım.
Çok kısa bahsedebilir misin dostum konularından?
Sağol dostum bir bakacağım.hush gayet iyi ve öneriyorum
Bu arada bende konusunu söyliyeyim çok kısa spoiler vermeden aslında çok bir şey anlatmaya gerek ingilizce çevirisi hapishaneden kaçış çok kaliteli bir filim izlemeni kesinlikle tavsiye ederim bence çok beğeneceksinTeşekkür ederim dostum bir bakacağım.
Çok kısa bahsedebilir misin dostum konularında
Pekala bakacağım sağol dostum.köstebeği 3 defa izlemişimdir
Aslında Prison Break'in ilk sezonunu izlemiştim ben. Ancak pek sarmadı sonrasında bıraktım. Beni çok sezonlu diziler sarmıyor açıkçası, sıkılıyorum izlerken biraz.Bu arada bende konusunu söyliyeyim çok kısa spoiler vermeden aslında çok bir şey anlatmaya gerek ingilizce çevirisi hapishaneden kaçış çok kaliteli bir filim izlemeni kesinlikle tavsiye ederim bence çok beğeneceksin
halbuki her bölümü aksiyonlu geçiyordu. Hmm anladımPekala bakacağım sağol dostum.
Aslında Prison Break'in ilk sezonunu izlemiştim ben. Ancak pek sarmadı sonrasında bıraktım. Beni çok sezonlu diziler sarmıyor açıkçası, sıkılıyorum izlerken biraz.
whiplash baya sarıyor kısa bir film yanlış hatırlamıyorsam 2 saatin altındaSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
arınma gecesi serisiSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
oceans 8 bak biSelamlar, açıkçası geceleri çok sıkılıyorum ve oyun oynamak ta bayıyor o saatlerde. Tek başıma izleyebileceğim güzel film önerebilecek varsa mutlu olurum. Konusu fark etmez aslında sadece beni kendine çekse yeter, şimdiden teşekkürler.
zamana karşıyı izleyebilirsin
sıfır bir fiilmide güzel
supernatural izleyebilirsin eski bi dizi ama güzel
oceans 8 bak bi
hocam site atım ordan bakBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
saw 1-9 is best film
Teşekkürler arkadaşlar bir bakacağım hepsine sağolun.whiplash baya sarıyor kısa bir film yanlış hatırlamıyorsam 2 saatin altında
Evet olabilir, hepsine göz atacağım sağol.Bu sorunu film önerisi değilde dizi olarak yazman lazım bence.
Ben suanda supernatural'e sardım.
alternatif olarak
the 100
twd
breaking bad gibi dizilere başlamanı öneririm.
fight club tavsiye ederim
interstellar izleyebilirsin izlediğim en iyi bilim kurgu filmlerinden
Hepsini izledim aslında tekrar tekrar, yine de teşekkür ederim.arınma gecesi serisi
Benimde en sevdiğim ilk 3e girer tavsiye ederimPrison break (dizi) en sevdiğim diziyi önermek istedim.