Neden az olsun ki? ben btc'nin 50k civarlarında gezdiği dönemlerde rx 5600xt ile yaptım 1 ayda 600 tl kadar gelir sağladı bana.Zor dostum kazancın çok az olur
Dostum bu yazdıgını simdi arastırıyorum bilgim yoktu teşekkürler deniyecem bilgisayarlarla.binance madencilik havuzuyla günlük $2.29 civarı kazım yapabilirsin diğer havuzlarda kazım yaparsan minimum çıkış tutarını karşılaman zor olur binance havuzunda yaparsan günlük kazancın gece 3 4 gibi hesabına yansıtılır youtube binance pool oluşturma gibisinden araştır rehber videolar çıkacaktır binance poolda kazım yaparsan usdt dönüştürmek içinde minimum 10 dolarlık eth kazımı yapman lazım onuda dediğim binance havuzunda yaparsan 4-5 günde 10 dolar kazanabilirsin
işlemler gayet basit hangi madencilik programını kullanıyorum diye sorarsan nbminer kullanıyorumDostum bu yazdıgını simdi arastırıyorum bilgim yoktu teşekkürler deniyecem bilgisayarlarla.
kanka yapılırda 500hs yakalarsan eyw de bence binance dn bide nicehash diye bi site var onları dene derimbeyler 3060 ekran kartım var tek ekran kartıyla nasıl mining yapabilirim yardımcı olurmusunuz
kanka bana özelden ulaş anlatayım sana detaylıbeyler 3060 ekran kartım var tek ekran kartıyla nasıl mining yapabilirim yardımcı olurmusunuz