Tek Ekran kartıyla nasıl mining yapılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
beyler 3060 ekran kartım var tek ekran kartıyla nasıl mining yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Zor dostum kazancın çok az olur

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
youtubede yararlı videolar var
Post automatically merged:

Ethereum madencileri yıllık olarak ortalama 1.212
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
civarında gelir elde eder. Kullanılan elektrik için harcanan para, gerekli diğer donanımlar için yapılan tüm harcama ve ekstre masrafları da hesaba kattığınız zaman ilk yıl büyük bir gelir elde edemeyebilirsiniz. Ama bu işe bir yatırım olarak bakarsanız bir sonraki yıllarda daha da artan bir gelire sahip olabilirsiniz. Donanımlarınız ne kadar güçlü olursa o kadar daha çok kazanç sağlayabilir ve verimli bir şekilde Ethereum madenciliği yapabilirsiniz. Her yatırımda olduğu gibi dijital para madenciliğinde de kar - zarar oranlarını çok iyi hesaplamalı ve olası riskleri göz önünde bulundurmalısınız.

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
dostum phoenix miner diye bir program var youtubede tutorial bulabilirsin azıcık araştır

T
Süper Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
binance madencilik havuzuyla günlük $2.29 civarı kazım yapabilirsin diğer havuzlarda kazım yaparsan minimum çıkış tutarını karşılaman zor olur binance havuzunda yaparsan günlük kazancın gece 3 4 gibi hesabına yansıtılır youtube binance pool oluşturma gibisinden araştır rehber videolar çıkacaktır binance poolda kazım yaparsan usdt dönüştürmek içinde minimum 10 dolarlık eth kazımı yapman lazım onuda dediğim binance havuzunda yaparsan 4-5 günde 10 dolar kazanabilirsin

tr1p
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Youtubede izle derim aga orada ayrıntılı anlatırlar

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kral tek ekran kartıyla zor hem bu piyasada ekran kartları uçukken ziyan etme derim

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ekran kartına yazık bence bro

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
binance madencilik havuzuyla günlük $2.29 civarı kazım yapabilirsin diğer havuzlarda kazım yaparsan minimum çıkış tutarını karşılaman zor olur binance havuzunda yaparsan günlük kazancın gece 3 4 gibi hesabına yansıtılır youtube binance pool oluşturma gibisinden araştır rehber videolar çıkacaktır binance poolda kazım yaparsan usdt dönüştürmek içinde minimum 10 dolarlık eth kazımı yapman lazım onuda dediğim binance havuzunda yaparsan 4-5 günde 10 dolar kazanabilirsin
Dostum bu yazdıgını simdi arastırıyorum bilgim yoktu teşekkürler deniyecem bilgisayarlarla.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Yazık hocam o ekran kartına 1050 ti kullanıyoruz hala ne diyim

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum youtube'den ayrıntılı bir şekilde bulabilirsin ama benin tavsiyem boşver yapma ekran kartına yazık olmasın

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
knk whattomine.com sirtesine girdan hesapla sol atl kısımda elektirik fiyat kısmına 0,17 yaz ama

hesapladım ben sadece 3060 ile günce yani 24 saatte 2,13 dolar bırakıyor karın bu senin elektirik filan yok içinde

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Yapılır ama geliri az olur ama güzel başlangıç olur.

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
şu an ki ekran karı fiyatlarına bakarsak 1 tane ile kara değil zarara girebilirsin ve emin ol ki çok fazla yaşlandırıyor bilgisayarını pek önermem yinede denemek için youtubda çok güzel videolar var

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer ekran kartını aktif olarak kullanıyorsan yapmanı tavsiye etmiyorum bir süre sonra sana işkence yapabilir ve ekran kartını yıpratır.
fakat diyorsanki ben gündelik hayatımda kullanmıyorum;
claymore, phoenix, hive, nicehash gibi uygulamalar var mining için youtubeden araştırarak kolayca başlayabilirsin fakat türk lirası olarak çekeceksen 18 yaş üstü olman ve herhangi türk kripto borsasına kimliğinle kayıt olman gerekli.
şu videoya bir göz atmanı öneririm;

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar alta bıraktığım videoya göz atabilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...