Princesha İme Me Je Ti
Seçkin Üye
Kardeşim geçmiş olsun yanlış mı anladım teslim olmam gerekiyor derken içerde yatmak açısından mı dedin
Muratlı'da var oraya uğrarsan yardımcı olabilirim
Askerdeyken izin tecavüzü yaptığım için (2 hafta) önceden ufak bir suçtan hagb vardı o yandı 10 ay hapis cezası aldım. Çağırma kağıdı geldi sonraki pazartesi günü gidip teslim olacağım ( teslim olacağım derken 10 gün süre veriyorlar kendin teslim olmazsan arama ve zorla getirme kararı çıkıyor) yani bana dediklerine göre gir çık yapacakmışım yatma gibi bir durumum yokmuş ama hayırlısı bakalım her şeye hazırlıklı gideceğim yine de. Evet sanırım Muratlı ilerisinde tam olarak adresi '' Gündüzlü Mahallesi Muratlı Caddesi 348-8 Süleymanpaşa / TEKİRDAĞ '' bu ama kafam karma karışık. Ailemi karıştırmak istemiyorum özellikle babamı çünkü babam emekli askeri personel öğrenmesini asla istemiyorum utancımdan yerin dibine girerim (yaparken aklın neredeydi derseniz yaptık bir hata işte vardı bir sebebimiz kendimizce geçerli) 10 ay ortadan kaybolsam bile sorun olmaz çalışma vs. der geçiririm ama cezaevine sırf bu yüzden girdi çıktı yaptığımı bile duyarsa babam yıkılırım... (Araç ile gidemiyorum yani mecbur ya otobüs ya da taksi)teslim olmam gerekiyor derken ?
yanlış mı anladım bende
Umarım yakın zamanda çıkarsın kanka
Geçmiş olsun dilekleriniz için ayrıca teşekkür ederim arkadaşlargeçmiş olsun umarım yakın zamanda çıkarsın
Otogardan tam olarak kaç numara bilgin var mı acaba ? Yoksa eğer bu bilgi bile yeter sora sora bir şekilde gideceğim ya da dediğim gibi Muratlı içine kadar girip oradan bir taksi son seçenek sanırımSanırım muratlı’daki cezaevini diyorsun. Otogardan kalkıyor eğer muratlı’dakine gideceksen.
İyi niyetin ve yardımın için minnetarım dostum ama senin söylediğin Muratlı benim söylediğim TekirdağEkli dosyayı görüntüle 79229
Muratlınin icine girince kuzey çevre yolunda muratlinin icine gidince sor derim zor bir yerde değil
çok geçmiş olsun otogardan araçlar oluyor diye biliyorum
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, evet otogardan sanırım Muratlı otobüsüne binersem rahat bir şekilde varabilirim diye düşünüyorum binerken şoför abimizi veya kardeşimizle konuşursak bilmiyorum diye tamam galiba bu iş. Tek geriye kalan şey şoförün ilgisi eğer ben gözümden kaçırırsam ve şoförde uyarmazsa vay halimegecmis olsun agam
çok geçmiş olsun otogardan araçlar oluyor diye biliyorum
4 yada 3 Km geride kalıyor diye biliyorum istanbuldan Tekirdağ'a çok gittim Lüleburgaz yolunun hemen aşağısında kalıyorİyi niyetin ve yardımın için minnetarım dostum ama senin söylediğin Muratlı benim söylediğim Tekirdağ
Yani şöyle açıklayım Tekirdağ açık ceza infaz geride kalıyor ama bu attığın görsel sayesinde Muratlı otobüsüne binerek rahat bir şekilde Tekirdağ açık ceza infaza varabilirim '' sanırım '' çünkü aynı yolda ama geride biraz.
Post automatically merged:
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, evet otogardan sanırım Muratlı otobüsüne binersem rahat bir şekilde varabilirim diye düşünüyorum binerken şoför abimizi veya kardeşimizle konuşursak bilmiyorum diye tamam galiba bu iş. Tek geriye kalan şey şoförün ilgisi eğer ben gözümden kaçırırsam ve şoförde uyarmazsa vay halimegit gel git gel pestilim çıkar zaten ne kadar erken gidersem o kadar iyi olayı var birde
Sanırım otogardan Muratlı ilçesine giden minibüs ile gidebilirim oraya yine de araştırmaya devam edeceğim çünkü gerçekten muazzam garip bir şehir ayda bir otobüs numaraları ve veya hat güzergahları değişiyor4 yada 3 Km geride kalıyor diye biliyorum istanbuldan Tekirdağ'a çok gittim Lüleburgaz yolunun hemen aşağısında kalıyor
Şehirde Km farkları çok il ama ilçe kadar nüfusu var işteSanırım otogardan Muratlı ilçesine giden minibüs ile gidebilirim oraya yine de araştırmaya devam edeceğim çünkü gerçekten muazzam garip bir şehir ayda bir otobüs numaraları ve veya hat güzergahları değişiyor
Eyvallah hocam sağolasın pazartesi gideceğim bakalım ne olacakgeçmiş olsun umarım yakın zamanda çıkarsın KARDEŞİM
Sağolasın hocam girdi çıktı yapacağım diye biliyorum bakalım gidince ne olacakgeçmiş olsun allah kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?