Tekniker Başvurum !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
10 HİZMET YILI
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Adınız:Görkem Can[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Yaşınız:17[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Daha Once Gorev Yaptınız Mı (Evet/Hayır):Evet[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Ortalama Siteyle İlgileneBileceğiniz Vakit: (8 de okuldan geliyorum ortalama 5 saat hafta içi)(hafta sonu7/24 burdayım)[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]Neden Bu Sitede Tekniker Olmak İstiyorsun:insanlara yardım etmeyi severim bu konulardada biraz bilgim var o kadar zamandır burdayım bi hatam olduysa affola[/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]ts3'e her zaman gelirim online saatlerimde![/FONT]
[font='Segoe UI', 'Trebuchet MS', 'Helvetica Neue', Vedrana, Arial, sans-serif]SAYGILARIMLA[/FONT]

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Mikrofununuz var mı Ts gelip üyelere yardımcı olabilecekmisiniz cevap verin ona göre değerlendirilecek.

Uzman Üye
10 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
Mikrofununuz var mı Ts gelip üyelere yardımcı olabilecekmisiniz cevap verin ona göre değerlendirilecek.

mikrefonum var üyelere yardımcı olabilirim saolun
SaygıLARIMLA

Üye
10 HİZMET YILI
#MorpHeus' Alıntı:
GrandTR' Alıntı:
#MorpHeus' Alıntı:

mikrefonum var üyelere yardımcı olabilirim saolun
SaygıLARIMLA

Ts deki isminiz ?

EVET TSDEKİLERE ELİMDEN GELDİĞİ KADAR HATTA ELİMDEN FAZLA GELDİĞİ KADAR YARDIM ETMEYE CALISICAGIM MİKROFONUM VAR TSDEKİ ADIM İSE = FARUK SAYGILARIMLA....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...