tekrardan hoşgeldin kankamda o kadar parayı kırdıktan sonra niye abra aldın tulpar almak yerineMerhaba dostlar ben syko memoryhackersin eski gömülü üyelerinden biriyim, oyun yaşı geçtiği için para toplamak zorunda kaldım birkaç forumda dolaştım vs bunları geçiyorum ve tekrardan forumda az buçuk vakit geçirmek istedim. Casper masaüstü bir bilgisayarım vardı saygı değer yöneticilerin yaptığı hileleri bile zor açardı xd şimdi kendimi toparladım. Nasıl mı? Ufak bir tüyor (iyiler hiçbir zaman kazanmaz ) kendime Apple Watch, Monster Abra v7, iPhone 11, bir adet MSI laptop aldım. Tekrardan merhabalar.
Saygı değer yöneticilere ayrıyeten selamlar ve saygılar.
Seviliyorsunuz.
Abra hastasıyım ben görünüşü nazik duruyor.tekrardan hoşgeldin kankamda o kadar parayı kırdıktan sonra niye abra aldın tulpar almak yerine
Hoşbuldum teşekkürler.Tekrar dan Hoşgeldin
Hoşbuldum dostum.hoşgeldın bro
Bir şeyler yaptım diyelim. Selamları var sana.Hoşbuldun da o kadar parayı nereden kırdın banka mı soydun
kanka resimde klavye çok pis bari temizleyip öyle ataydınBir şeyler yaptım diyelim. Selamları var sana.
Sabah sabah ne temizlemesi Knk ya anlık attım poz verdirecek değilim ya xdkanka resimde klavye çok pis bari temizleyip öyle ataydın
Hoşbuldum dostumTekrardan hoş geldin kankam ♥
Hoşbuldum.Tekrardan hoşgeldin.
hoşbuldum sağolun dostlarım.Tekrardan Hoşgeldin
Dolara yatırım yapmadım salak gibi ona üzüldmü zaten ki bu kadar çıkacağına kimse bilmezdi herkes 12 tl olunca bozdurdu şuan 17 ye doğru çıkıyor tahminimce 20 bile olabilir.Bi yandan dolarda almışsındır diye düşünüyorum
Dolara yatırım yapmadım salak gibi ona üzüldmü zaten ki bu kadar çıkacağına kimse bilmezdi herkes 12 tl olunca bozdurdu şuan 17 ye doğru çıkıyor tahminimce 20 bile olabilir.Bi yandan dolarda almışsındır diye düşünüyorum
Bir yandan şu anki halimize üzülürken bir yandan cebimde bulundurduğum için mutluyum, telefonda güzel ya can sıkmaya gerek yok kazanacağını kazanmışsın zatenDolara yatırım yapmadım salak gibi ona üzüldmü zaten ki bu kadar çıkacağına kimse bilmezdi herkes 12 tl olunca bozdurdu şuan 17 ye doğru çıkıyor tahminimce 20 bile olabilir.
İphone 11 dolar niyetine say 8 bine aldım sıfır, şuan satmaya kalksam 9.5 10 fiyat çekiyorlar telefona oda bir tercih biçimi tabi
Post automatically merged:
Dolara yatırım yapmadım salak gibi ona üzüldmü zaten ki bu kadar çıkacağına kimse bilmezdi herkes 12 tl olunca bozdurdu şuan 17 ye doğru çıkıyor tahminimce 20 bile olabilir.
İphone 11 dolar niyetine say 8 bine aldım sıfır, şuan satmaya kalksam 9.5 10 fiyat çekiyorlar telefona oda bir tercih biçimi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?