- Konuyu başlatan
-
Aynen öyle daha para toplamam lazım yine düşüşlere geçecek gibi bir his var içimde, para kazanmak kolay değil neticede az daha beynimi zorlamam lazımBir yandan şu anki halimize üzülürken bir yandan cebimde bulundurduğum için mutluyum, telefonda güzel ya can sıkmaya gerek yok kazanacağını kazanmışsın zaten
bu saatten sonra elindekini çıkarmamalısın gün geçtikçe fiyatlar artıyorhoş geldin dostum bende hemen hemen 8-9 ay önce önce monsterımı üzülerek sattım şimdi de tulpar almayı düşünüyorum fiyatları çok iç açıcı olmuş
yok satmayı düşünmüyorum zaten piyasa çok dalgalı laptop fiyatları uçmuş gitmişbu saatten sonra elindekini çıkarmamalısın gün geçtikçe fiyatlar artıyor
ne kadar çabuk alırsan senin için o kadar iyi oluryok satmayı düşünmüyorum zaten piyasa çok dalgalı laptop fiyatları uçmuş gitmiş
monsterı satarken çok üzüldüm ama yeni bir tane almayı planlıyorum şimdi fiyatlar uçmadan bir monster almak lazım
aynen dostumne kadar çabuk alırsan senin için o kadar iyi olur
hosgeldi sefa getirdin reis insallah braktın gibidir halaMerhaba dostlar ben SYKO memoryhackersin eski gömülü üyelerinden biriyim, oyun yaşı geçtiği için para toplamak zorunda kaldım bir kaç forumda dolaştım vs bunları geçiyorum ve tekrardan forumda az buçuk vakit geçirmek istedim. Casper masaüstü bir bilgisayarım vardı saygı değer yöneticilerin yaptığı hileleri bile zor açardı xd şimdi kendimi toparladım. Nasıl mı ? Ufak bir tüyo (iyiler hiç bir zaman kazanmaz ) kendime Apple Watch, Monster Abra v7 , iPhone 11 , Bir adet msi laptop aldım. Tekrardan Merhabalar
Saygı değer yöneticilere ayrıyetten selamlar ve saygılar
Seviliyorsunuz..
Forum yine aynı gelişmiş ultra gelişmiş ama üyeler sanki sohbet yerine hileye girip kapatıyor gibime geldi önceden o kadar konu açılıyordu ki canın sıkılmıyordu şuan sohbet etmek bile zorhosgeldi sefa getirdin reis insallah braktın gibidir hala
aynen aynen cogu rank derdinde cogu seviye cogu kill muhabbeti unuttularForum yine aynı gelişmiş ultra gelişmiş ama üyeler sanki sohbet yerine hileye girip kapatıyor gibime geldi önceden o kadar konu açılıyordu ki canın sıkılmıyordu şuan sohbet etmek bile zor
biz bu piyasa da her daim vardıkPiyasaya yeni gelmedik, Geri geldik xD
öyle öylemasaüstü adamdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?