Üye
Teşekkürler..kardeş sen bence yeni hesap ac kendine özgün olsun yoksa biri sana verir kasarsin para yuklersin bi sifreyi e postadan değiştirirse kalirsin ortadan dolardılırısın yani ağlarsin cok bence yeni hesap ac kendine özel kimseden isteme
Çokmu pişman olurumBence bırakmışken başlama.
Teşekkürler..
Post automatically merged:
Çokmu pişman olurum
West' de daha kaliteli oyun olduğunu duydum.O yüzden 'West' de giriyorum.Ginede önermezseniz vazgeçeceğim.10-13 yaş arasındakiler ile oynamak istiyorsan başla
Çok bir fark yok.West' de daha kaliteli oyun olduğunu duydum.O yüzden 'West' de giriyorum.Ginede önermezseniz vazgeçeceğim.
Ben weste başladım her ne kadar turkiyeden daha iyi olsada yine ordada var kanı bozuklarWest' de daha kaliteli oyun olduğunu duydum.O yüzden 'West' de giriyorum.Ginede önermezseniz vazgeçeceğim.
Teşekkürler... Kanser olmadan bu oyunda bittiÇok bir fark yok.
Teşekkür ederim.Gözlemleriniz ve tavsiyeliriniz için Tekrardan see you later....Ben weste başladım her ne kadar turkiyeden daha iyi olsada yine ordada var kanı bozuklar
En mantıklısıBence bırakmışken başlama.
ahhahah hayırlı teskereler problem değil.valla kardeşim 1 hafta sonra hayırlısıyla askerim kendi hesbaımı verebilirim telefon numaran şartıyla tanımam gerekiyor değil mi ?
özelden atabilir misin reis sana zahmet ?Elimde euwden trye geçirilmiş ve hesaplar var giriş id'si değişti isteyene verebilirim bir kaç tane
özelden atabilir misin reis sana zahmet ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?