Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Agalar iphone 11 128gb alabilecek kadar param var. Şuan bunu düşünüyorum ama daha uygun fiyatlarda ya da aynı fiyatta iphone 11 den kat kat iyi telefon varsa önerilere açığım.
oneplus 7t pro 8 pro 9 pro bu üç telefonda iphoneden kat kat iyi 90 120 hz ekranları var iphonenin ise 60 bataryası büyüklüğü akıcılığı herşeyi daha iyi ben kendim 7t pro mclaren edition kullanıyorum gayet memnunum
Hocam eğer instagrama ve fotoğrafa önem veriyorsan iphone al derim ama daha çok oyun veya daha özgür bir kullanım istiyorsan android tarafını seçebilirsin
256gb tavsiye edebilirim 900tl kadar daha ucuz ve baya iyi şarj,ekran vs. olarak iphone 11 den kat kat daha iyi özellikle depolaması 256gb bir de her konuda iyi bi araştır karşılaştır istersen apple sadece marka bana göre
Fotoğrafa önem veren birisi olsam Xiaomi Redmi K40 Pro+ alır, kalan paramla fotoğraf makinesi alırım. Üstüne para arttırırsam da telefon aparatları(kılıf, tutacak vb.) alırım. Ha diyorsanız ben performansa bakarım, Xiaomi'den devam ederim 7 bin küsüre kadar. Adamların 4 bin TL'lik telefonu bile 8gb ram içerdiği için np
pubg mobile hile falan yapmayacaksan root ile işin yok ise apple al geç derim 7-8 yıl kullanırsın uzun bir süre telefon almazsın ama ben hile yaparım root atarım dersen yurt dışından 9t oyun oynamak ve hile yapmak için yanınada günlük kullanım için redmi note 10 bakabilirsin sana kalmış