sanırım aynı marka evet banada arkadaşım çok ama çok övdü öv öv bitmedi yok kaç metre zoom yapıyormul bilmem ne felan dedi 2 3 küsür lira fiyata aldıydı sanırsam bir bakayım cevabın için teşekkürlerdün bir arkadaşta gördüm Huawei mate 10 lite.. öve öve bitiremedi.. eve gelince baktım netten 1800 civarında fiyatı var, bir bak derim
ya ben acemiyim bu konularda 4k dediğime bakmayın biraz abimin telefonunu kıskanıyorum sanırsam ondan aklıma geldi ekliyeyim dedimYine ben1-2 hafta kadar önce xiaomi redmi note 7 aldım fiyatı 1800-1900 arası ve aynı fiyatlardaki rakiplerinden her bakımdan üstün. Zaten kamerasını anlatmaya gerek yok. Senin belirttiğin bütçede 4k video desteği olup pugb gibi oyunlarda yüksek performans verecek telefon yok fakat redmi note 7 bunlara çok yakın
cevabın için teşekkürler tekrarsanırım aynı marka evet banada arkadaşım çok ama çok övdü öv öv bitmedi yok kaç metre zoom yapıyormul bilmem ne felan dedi 2 3 küsür lira fiyata aldıydı sanırsam bir bakayım cevabın için teşekkürler
Post automatically merged:
ya ben acemiyim bu konularda 4k dediğime bakmayın biraz abimin telefonunu kıskanıyorum sanırsam ondan aklıma geldi ekliyeyim dedim4k şart değil pubg mobil oynamam zaten telefonda oynayamam da ama telefon öyle bir olsun ki hd ayarlarda takılma donma olmasın istiyorum rahat oynamak istiyorum. özellikle tek istediğim ekranı çok iyi olsun dizi filmi çok iyi bir kalitede izleyeyim
yıllardır iphone kullanıyordum tarafsız olursak redmi note 7 iphone 6dan oyun performansı dışında çok daha iyi. Hatta aşağıya X ile karşılaştırmasını bırakıyorumsanırım aynı marka evet banada arkadaşım çok ama çok övdü öv öv bitmedi yok kaç metre zoom yapıyormul bilmem ne felan dedi 2 3 küsür lira fiyata aldıydı sanırsam bir bakayım cevabın için teşekkürler
ya ben acemiyim bu konularda 4k dediğime bakmayın biraz abimin telefonunu kıskanıyorum sanırsam ondan aklıma geldi ekliyeyim dedim4k şart değil pubg mobil oynamam zaten telefonda oynayamam da ama telefon öyle bir olsun ki hd ayarlarda takılma donma olmasın istiyorum rahat oynamak istiyorum. özellikle tek istediğim ekranı çok iyi olsun dizi filmi çok iyi bir kalitede izleyeyim
cevabın için teşekkürler tekrar
bende Iphone taraftarıyım neden böyleyim bilmiyorum herhalde abimin telefonunu görmekten ben sıralamayı sırf bu yüzden böyle yaptım yoksa ıphone değil huaweı xıaomı yı felan koyardım ilk sırayayıllardır iphone kullanıyordum tarafsız olursak redmi note 7 iphone 6dan oyun performansı dışında çok daha iyi. Hatta aşağıya X ile karşılaştırmasını bırakıyorum
öncelik ile cevabın için çok teşekkürler hepsini tek tek inceleyeceğim de soruyorum
Xiaomi mi 8 SE, Meizu Note 9 ve mi 8 liteda alabilirsin her oyunu donmadan oynatır 4k istemişsin bide o yüzdenöncelik ile cevabın için çok teşekkürler hepsini tek tek inceleyeceğim de soruyorum
bir telefondan anlamayan kişi olarak, bu telefonlardan hangisi neden daha iyi? ve hangisini almalıyım? + neden almalıyım?
bunları cevaplayabilir misin?
teşekkürler
videoyu izledim ve şuan gerçekten dediğin telefonu alabilirim çok hızlı yorumları okudum 1 tane bile kötü yorum yok herkes memnun fakat sanırım arka planda uygulama açık oldukca xıaomı braz yavaslayabılıyor ama ıphone da uygulama acık oldukca hızlanıyor gıbı gıbı bazı yerlerdeYine ben1-2 hafta kadar önce xiaomi redmi note 7 aldım fiyatı 1800-1900 arası ve aynı fiyatlardaki rakiplerinden her bakımdan üstün. Zaten kamerasını anlatmaya gerek yok. Senin belirttiğin bütçede 4k video desteği olup pugb gibi oyunlarda yüksek performans verecek telefon yok fakat redmi note 7 bunlara çok yakın
son sorum affet belki saçma bir soru olacak hiç bilmiyorum amaXiaomi mi 8 SE, Meizu Note 9 ve mi 8 liteda alabilirsin her oyunu donmadan oynatır 4k istemişsin bide o yüzden
diyer telefonlarda her oyunu donmadan oynatır
HD ayarlarda
birde biliyorsunuz insanın tek bir telefon alma hakkı var ve 2 3 yıl boyunca tek bir cihaz alabilme imkanı var o yüzden gerçekten ciddi olarak tavsiyeleriniz bunlarmıdır almalımıyım güvenmeli miyim?videoyu izledim ve şuan gerçekten dediğin telefonu alabilirim çok hızlı yorumları okudum 1 tane bile kötü yorum yok herkes memnun fakat sanırım arka planda uygulama açık oldukca xıaomı braz yavaslayabılıyor ama ıphone da uygulama acık oldukca hızlanıyor gıbı gıbı bazı yerlerde
son sorum affet belki saçma bir soru olacak hiç bilmiyorum ama
Xiaomi mi 8 SE mi? Redmi note 7 pro mu?
O kasmama olayı da ios farkı. Aradaki 10bin tl boşuna mı var sanıyorsunvideoyu izledim ve şuan gerçekten dediğin telefonu alabilirim çok hızlı yorumları okudum 1 tane bile kötü yorum yok herkes memnun fakat sanırım arka planda uygulama açık oldukca xıaomı braz yavaslayabılıyor ama ıphone da uygulama acık oldukca hızlanıyor gıbı gıbı bazı yerlerde
birde biliyorsunuz insanın tek bir telefon alma hakkı var ve 2 3 yıl boyunca tek bir cihaz alabilme imkanı var o yüzden gerçekten ciddi olarak tavsiyeleriniz bunlarmıdır almalımıyım güvenmeli miyim?
ve bu burada kalsın şöyle belirte belirte yazayım
Herhangi tavsiye ettikleriniz telefon veya dışında bir telefon alırsam memnun muyum değil miyim buraya yazacağım.#Rezz ne zaman alırım telefonu belli değil.
Xiaomi mi 8 Se daha iyivideoyu izledim ve şuan gerçekten dediğin telefonu alabilirim çok hızlı yorumları okudum 1 tane bile kötü yorum yok herkes memnun fakat sanırım arka planda uygulama açık oldukca xıaomı braz yavaslayabılıyor ama ıphone da uygulama acık oldukca hızlanıyor gıbı gıbı bazı yerlerde
birde biliyorsunuz insanın tek bir telefon alma hakkı var ve 2 3 yıl boyunca tek bir cihaz alabilme imkanı var o yüzden gerçekten ciddi olarak tavsiyeleriniz bunlarmıdır almalımıyım güvenmeli miyim?
ve bu burada kalsın şöyle belirte belirte yazayım
Herhangi tavsiye ettikleriniz telefon veya dışında bir telefon alırsam memnun muyum değil miyim buraya yazacağım.#Rezz ne zaman alırım telefonu belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?