mod menüler büyük ihtimalle ban atıyormod menülere bakabilirsin
Emülatör tek bebeğim ya her zaman için candır hile de free chill rahatYorumlar için teşekkürler gençler. Genel bir araştırma da yaptım paralılar haricinde ban riski yüksekmiş çünkü dosyalarla oynandığı belli oluyor. Paralı olanlarda da ayrı bir koruma olayı varmış. Emülatör iyi hemde sistemi çok iyi öyle bir yapılmış ki görev yöneticisnde bile gözükmüyor. Belki bu yüzden de millet ban yemiyor bazen denk geliyorum scope açıp takip ediyor kayıt alıyorum bazen çünkü normalde hilesizim ama pokunu çıkardılar sinirlendim artık bırakıcam ne olursa olsun modundayım.
Bu arada root olayı evet sıkıntı. Rootsuz gameguardian var ama bilgisayardaki Cheat engine programının yüklü olmasına bile ban atan bi sistem var. Buna hayli hayli atarEmülatör son gaz devam eywallah görüşler için.
evet bende denedım kendım ama :dVarda çok uğraştırıyor garip garip şeyler yapman lazım
asS.a gençlik bu telefon için sadece görme olan hile varmı güvenilir bir şey. Sırf arkalanmaktan kanser olacam üstüne bide hileci denk geliyor raporluyon ölüm kamerasında bariz belli ediyor ama banlanmıyor. Artık sıktılar iyice. Kullanıp banlanmayan varmı
var ama rootluS.a gençlik bu telefon için sadece görme olan hile varmı güvenilir bir şey. Sırf arkalanmaktan kanser olacam üstüne bide hileci denk geliyor raporluyon ölüm kamerasında bariz belli ediyor ama banlanmıyor. Artık sıktılar iyice. Kullanıp banlanmayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?