Evet kardeşim ücretsiz ve sınırsız depolama alanıCiddenmi
Aynen kardeşim Wi-Fi ile depola seçeneği aktif olsun kesinliklemobil veriye dikkat edin de...
Kardeşim daha detaylı anlatım sağlamak adına video paylaşıyorum böylece kullanıcılar daha net bir şekilde anlıyorlar . Rahatsız mı oldun bu durumdan ?Hocam youtube cevirdin masllah
Güle güle kullan kardeşimTamam knk iyimis
Kanka durumdan rahatsiz olmadim ama denerim yaniKardeşim daha detaylı anlatım sağlamak adına video paylaşıyorum böylece kullanıcılar daha net bir şekilde anlıyorlar . Rahatsız mı oldun bu durumdan ?
bunu seni övmek icin yazdım fakat sen başka kafadasınKardeşim daha detaylı anlatım sağlamak adına video paylaşıyorum böylece kullanıcılar daha net bir şekilde anlıyorlar . Rahatsız mı oldun bu durumdan ?
Cansın kardeşim valla bak daha yararlı oluyor diye video çekiyorum . Yoksa reklam filan yok videodaKanka durumdan rahatsiz olmadim ama denerim yani
Yok dostum yanlış anlamadım sorun yokbunu seni övmek icin yazdım fakat sen başka kafadasın
Wi-Fi ile yedeklerini için sorun yok kardeşimdeli gibi internet yer
Türk degilsin kankam benim ingilizcem kötü sende beni anlamican ama neyse[QUOTE = "mertpro0777, post: 2336505, member: 845221"]
Sir : Thonki to:
[/ QUOTE]
yes brother
Seni hala anlamiyorum ama çevirmeye üşeniyom[QUOTE = "mertpro0777, post: 2336533, member: 845221"]
You are not Turkish, my buddy, my English is bad, you will understand me, but anyway
[/ QUOTE]
a using Google chrome which translate language into english so i undertsand tukish language
Adam emek vermiş genede kim bilir nekadar uğraşnmıştırBende kullanıyordum bunu ama beğenmemiştim.
Herkes beğenmek zorunda değil kardeşim sorun değil ama sağol duyarlılığın içinAdam emek vermiş genede kim bilir nekadar uğraşnmıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?