kanka telefonun android ama telefonun markasini söylersen ona göre yorum yapariz birsürü android telefon var
xioami note 10
pro mod var onunla daha iyi çekilebiliyormuş nasıl ayarlayabilirim ? gece modu için pro da bir şeyler yaptım az çok becerebildim
- 5 MP telefoto kamera. 10x hibrit zum, ...
- 12 MP portre kamerası 2x optik zum, 1,4 µm, ƒ/2,0, Çift piksel otomatik odaklama.
- 108 MP ultra yüksek çözünürlüklü kamera. 1/1,33 inç, 7P lens, ƒ/1,69, 4 eksenli OIS.
- 20 MP ultra geniş açılı kamera. 117° FOV, ƒ/2,2.
- 2 MP makro kamera.
- kame özelliklerin bundan bence sabit duruş ile el titremez ise gayet güzel fotograf çekilebilir
- yada daha net daha blurlu fotoğraf cekme uygulamalarina bakabilirsin
valla kanka onu bilmiyorum android kullanmadıgım için birtane vidio vardi youtubeden ona bakabilirsin linkini bulursam atacagimpro mod var onunla daha iyi çekilebiliyormuş nasıl ayarlayabilirim ? gece modu için pro da bir şeyler yaptım az çok becerebildim
- 5 MP telefoto kamera. 10x hibrit zum, ...
- 12 MP portre kamerası 2x optik zum, 1,4 µm, ƒ/2,0, Çift piksel otomatik odaklama.
- 108 MP ultra yüksek çözünürlüklü kamera. 1/1,33 inç, 7P lens, ƒ/1,69, 4 eksenli OIS.
- 20 MP ultra geniş açılı kamera. 117° FOV, ƒ/2,2.
- 2 MP makro kamera.
- kame özelliklerin bundan bence sabit duruş ile el titremez ise gayet güzel fotograf çekilebilir
- yada daha net daha blurlu fotoğraf cekme uygulamalarina bakabilirsin
aynen gece modunda 1 dk ya yakın beklemeye alıyor sanki sabah gibi çekim yapıyor telefon tam hakim değilim işteKankam pro ayarlarına giriyorsun gece modunda da bu ayarlar yapılabiliyor pro ayarlarını internette bir kaç site veriyor ışığa göre ortamın karanlıgına göre bunu ayarlayabilirsin. Ayrıca bazı uygulamalar ışıgı toplaması için normalden biraz daha uzun bekletip ışık toplayıp çekiyor kullana bilirsin. Bende not 9 pro kullanıyorum.
otomatik iyi çekiyor. manuel ayarlarda pro çekim nasıl yapabilirim bunu öğrenmek istiyorumbunun icin bi uygulama varmıdır bilinmez ama kullandıgıın telefonun pixeli kötüyse zaten ondan bişey bekleme
internette bir suru manuel çekim vidiolari var onlara bakabilirsin dostumotomatik iyi çekiyor. manuel ayarlarda pro çekim nasıl yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum
internette bir suru manuel çekim vidiolari var onlara bakabilirsin dostum
izliyorum 2 gündür de ezbere bilgi hep.Bende aynı şeyi önerdim arkadaşa hatta yazar yazamaz çıkıyor neler yapması gerektiğine kadar anlatan videolar var şimdi link atmayayım çünki ayarı kendin yapman denemen lazım.
izliyorum 2 gündür de ezbere bilgi hep.
gece modunu az çok yapabiliyorum deneyerek gündüz çekimlerimi geliştirmem lazım . Dediğin gibi ortama göre denenmeli.Kankam o zaman üzgünüm ama dediğim gibi yapıcaksın tek tek deneyeceksin biraz zahmetli olucak ama öncelikle internette gece modunda otomatik algılamasını kapattırmanın yolunu bulucaksın daha sonra da ayarları kendin deneye deneye bulucaksın en iyisini 1. yolu yaptıktan sonra denemek en keyiflisi oluyor haberin olsun ne fotolar çıkıyor sonra ne fotolar.
gece çekimden net kalite bekleyemezsin bro telefonuna görede deişirotomatik iyi çekiyor. manuel ayarlarda pro çekim nasıl yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum