∞
Uzman Üye
Rica etsem biraz ayrıntılı anlatır mısın ?ayarlar'dan kayıta gir ve ordan kulaklıgının mikrafonunu seç
1. Hacım VIA diye bi program var pc nin oto ayarladığı galiba acaba Realtek e çevirebiliyormuyuz ?Dostum realtek ses kontrol menün varsa oraya gir
Zaten kulaklığı pc ye taktığın an bir kutucuk çıkar oradan mic ve kulaklığa tik atarak seçebilirsin
Jak çogaltıcın nasıl ??
İki girişi varsa uçta birini mic birini kulaklık girişine tak
Peki çalışıyor mu sıkıntisız ??1. Hacım VIA diye bi program var pc nin oto ayarladığı galiba acaba Realtek e çevirebiliyormuyuz ?
2. Aynen kutucuklar geliyor tik vs onlarda sorun yok
3. Mikrofon jakını mikrofona , kulaklık jakını kulaklığa sokuyorum ztn ordada sorun yok
Teşekkürler Bilgi için
windows 10 ise olur otomatikHerkese Selamlar
PC 2 jak girişli . Telefon kulaklığını hem kulaklık olarak hemde mikrofon olarak kullanacaktım . ( ... ) bi siteden kulaklık - mikrofon çoklayıcı aldım . Fakat baya denememe rağmen hala `` şu anda kullanılamıyor `` diyor . Varmı şunun çözümünü bilen ? Driverleri fln herşey güncel !
Teşekkürler
win 10 benım oto oluyorses ayarlarından ayarlabilirsin
( Şuanda kullanılamıyor ) hatası veriyor hacımses aygıtına girip ordan kulaklık seçersen olur
Satın aldığım mikrofon ve kulaklık çoklayıcı o görevi görüyor ztn2 tane kulaklık al birini ses birini mic e tak
Hacım kulaklık ta sıkıntı yok ses vs geliyor fkt mikrofonda ( şuanda kullanılamıyor ) hatası veriyor sorun orda ztnPeki çalışıyor mu sıkıntisız ??
Windows 8 64 Bitwindows 10 ise olur otomatik
Ayrıntılı kurulum videosu varsa rica etsem atma şansınız var mıdır ? Buradan yasaksa özelden atabilir misiniz acaba ?Bilgisayarım sağ tık Yönet de Aygıt Yöneticisi Ses driver Güncelle vede Sorun Gidericiyi başlat Sorunun Çözülücektir Eğer hala aynı Hatayı alıyorsan Realtek Hd audio 2020 indir Sorun kalmaz Keyifli Forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?