Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Vallaha o zamanlar daha güzeldi be samimi söylüyorum hayatın başka bir tadı vardı şimdi belki çoğu şey elinin altında ama insanlarda mutluluk yok, huzur yok.
Benim çocukluğumda samsung e 250 kaydıraklı telefonlar çıkmıştı piyasaya... numara arama kısmına bir kod yazınca telefonun müzik ses seviyesi bayağı bir yükseltilir 2-3 hafta demeden haporlör patlardı vay be arabesk rap falan dinleyip son ses çarşıda geziyorduk ufacık çocuktuk ne ara büyüdükte bu yorumu yazıyoruz inan hiç aklım almıyor hocam
Ben düşündükçe daraldım. Düşünsene istedeğin insana ulaşamıyorsun. Yanına falan gitmen lazım. İhtiyacın olunca arama yapamyıorsun. Olamaz ya çok korkunç :|
Aga ben küçüktüm 10 11 yaşında Samsung e250 vardı hayalet sevgilim dinlerdik zaten başka bi espirisi yoktu. Eskiden biz mahallede top oynardık hep Eve sokamazdı ailemiz bizi ille de aşağıda arkadaşlarla oyun oynıcaz şimdi ki nesil Tabletten kafayı kaldırmıyor. Annesine telefondan mesaj atıyor anne susadım su getir diye vayyy vayyyy