Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şimdiki telefon çağında insanların zekasının gerilediğini düşünüyorum. tabi bu aşırı kullanmaya da bağlı. yeterince kullanırsan faydası da var. telefonsuz zamanlar daha doğaldı bana sorarsanız
İnsanlar daha sık konuşuyordu birbirleriyle telefon araya teknoloji araya girdikçe geliştikçe insanlar birbirinden koptu. Ne bileyim telefonsuz sanki hayat daha yavaş ilerliyordu her bir günün kıymeti vardı. Şimdi çok hızlı bir şekilde akıp gidiyor..
O dönemlerde yaşamak isterdim az da olsa gördüm tuşlu telefon zamanlarıno tabiki ama hiç olmadığı zamanlar bir başkadır diye düşünüyorum. Sevdiğin insanlara mektup göndermenin nasıl bir duygu olduğunu hep merak etmişimdir.
O dönemler arkadaşlık adam gibiydi. Her şey içtendi. Karnımız acıkınca alt katta en yakın komşudan ekmek arası dometes peynir alırdık. Sırf sokak oyunları vardı.
Ne güzeldi o zamanlar. Hey gidi günler.
varlığından haberdar olunmadığı için daha farklı işlere sarılmıştır o yüzden pek sorun olmamıstır ama kolaylıklarından yararlanamadığını şu an farkedince garip geliyo
Benim sadece hayatımın kısa bir zamanında yaşadığım zamanlar. Hatırladığım kadarıyla insanlar daha çok sabit telefon kullanır ve fahiş faturalar gelen zamanlar.