7 Şub 2022 #1 GeongSii G Üye Katılım 1 May 2019 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Ödüller 3 Yaş 26 7 HİZMET YILI merhaba, Benim asıl hesabımda kullanığım telefon numarası değişti ve siteye giriş yaparken telefon onayı istiyor mail adresine ulaşımım halen sürmekte bu olayı nasıl düzelte bilirim?
merhaba, Benim asıl hesabımda kullanığım telefon numarası değişti ve siteye giriş yaparken telefon onayı istiyor mail adresine ulaşımım halen sürmekte bu olayı nasıl düzelte bilirim?
Çözüm U U uhpep 7 Şub 2022 admin@memoryhackers.org Bu adrese mail atarak İki adımlı doğrulamanın kapatılmasını talep ediyorum. Telefon numaramı değiştirdiğim için giriş yapamıyorum. Yazarak gönderin size geri dönüş yapılacaktır. Mail atarken a...............@hotmail.com mailinden yollayın gmail yada outlook kullanmayın.
admin@memoryhackers.org Bu adrese mail atarak İki adımlı doğrulamanın kapatılmasını talep ediyorum. Telefon numaramı değiştirdiğim için giriş yapamıyorum. Yazarak gönderin size geri dönüş yapılacaktır. Mail atarken a...............@hotmail.com mailinden yollayın gmail yada outlook kullanmayın.
7 Şub 2022 #2 Erenbaba414142 E Burak Eren Süper Üye Katılım 14 Kas 2020 Mesajlar 628 Çözümler 2 Tepki puanı 24 Ödüller 3 5 HİZMET YILI aynı hata banada oldu hesap değiştirdim dostum en kötü hesap değiştir sende Oyla 0 Olumsuz oyla
7 Şub 2022 Yasaklandı #3 uhpep U Banlı Üye Katılım 7 Nis 2019 Mesajlar 5,454 Çözümler 1,816 Tepki puanı 2,709 Ödüller 16 Yaş 26 7 HİZMET YILI admin@memoryhackers.org Bu adrese mail atarak İki adımlı doğrulamanın kapatılmasını talep ediyorum. Telefon numaramı değiştirdiğim için giriş yapamıyorum. Yazarak gönderin size geri dönüş yapılacaktır. Mail atarken a...............@hotmail.com mailinden yollayın gmail yada outlook kullanmayın. Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
admin@memoryhackers.org Bu adrese mail atarak İki adımlı doğrulamanın kapatılmasını talep ediyorum. Telefon numaramı değiştirdiğim için giriş yapamıyorum. Yazarak gönderin size geri dönüş yapılacaktır. Mail atarken a...............@hotmail.com mailinden yollayın gmail yada outlook kullanmayın.