Telefon önerileriniz lazım arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar açık konuşmak gerekir ise şu anda cebimde bir tık para yok sadece fikir alışverişi yapmak istiyorum. Pederin alacağı yok fakat amcamın yerinde çalışıyorum Ehliyet ile olursa Sigorta karşılayacak fakat ileriye yönelik belki Telefon alabilir düşüncem Iphone fakat adamada Iphone 7 vb al diyemem 3bin civarı 2 el 2bin civarları.. Ama tercihim Iphone'dan yana sizin önerdiğiniz başka telefon vb var mı veya makul fiyata Iphone nereden bulabilirim sizce..

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Redmi Note 8 veya 9 a kesinlikle bak derim kanka ben 9 aldım çok memnunum

seni benden daha iyi tanıyorum
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ıphone'de bir şey indirirken bazen para felan isteyebiliyor kanka müzik indirmek felanda sıkıntı ben samsung öneririm kardeşimde a51 var fiyatı ve özellikleri harika tavsiyem

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar açık konuşmak gerekir ise şu anda cebimde bir tık para yok sadece fikir alışverişi yapmak istiyorum. Pederin alacağı yok fakat amcamın yerinde çalışıyorum Ehliyet ile olursa Sigorta karşılayacak fakat ileriye yönelik belki Telefon alabilir düşüncem Iphone fakat adamada Iphone 7 vb al diyemem 3bin civarı 2 el 2bin civarları.. Ama tercihim Iphone'dan yana sizin önerdiğiniz başka telefon vb var mı veya makul fiyata Iphone nereden bulabilirim sizce..
red mi note 9 evkurda 4000 tl civarında 12 taksit yapıyolar diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
redmi note 8 pro

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
iphone pahalı telefon usta androidde çok ucuz ve güzel telefonlar var ve iphone apk vs indirmek androide göre zor yinede sen bilirsin iphone 7ler öperatör mağzalarında 3000 den başlıyo

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
redmi note 9s ve redmi note 9 pro da alabilirsin

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
2. el iphone bulsan bulsan iphone 6 plus gibi çok eski telefonları bulursun ki onlarda çok kalmadı yakında güncelleme almaz iphone6 daha güncelleme almıyor zaten.Yani o fiyata iphone bulman zor a70 öneririm iyi bir telefon

Üye
5 HİZMET YILI
Sevinç Hanım akşamlan erken yatıyor. Sabahlan da saat yedide uyanıyor.
Post automatically merged:

Elini, yüzünü yıkıyor. Saat yedi buçukta kahvaltısını yapıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
.em relação a telefones.. acho que isso é gosto pessoal. já tive varios android's mas o que me deixou besta foi o ios
Post automatically merged:

[QUOTE = "Ilitharath, post: 2732876, membro: 986123"]
Se você encontrar um iphone de segunda mão, encontrará telefones muito antigos, como o iphone 6 plus, portanto, não há muitos deles; logo a atualização não receberá nenhuma atualização; o iphone6 não receberá nenhuma atualização.
[/ CITAÇÕES].

. mas acredito que ainda seja um otimo celular ;)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostum iphone 6 veya 6s bakabilirsin de o fiyata temiz 7 bulamazsın sahibindene letgoya bakabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...