Onaylı Üye
reis türkiye şartlarında çok pahalı bi telefon gereksiz bi para benceİPHONE 11 TAVSİYE
allah korusun androidden uzak duruyorum artık benı bitirdiXiaomi Mi 10T veya Samsung Galaxy S10+
Belirlediğin bütçenin tabanına daha yakın olsun diyorsan
Xiaomi Mi 9 Lite
Umarım yardımcı olmuşumdur
android benı bıtırdı usta almam bidaha ıphone kameraları yıllarca problemsiz devam ediyorsamsung S7 edge öneririm çok iyi telefon
üstad androidden uzagım artık almam sadece ıos düşünüyorumXiaomi tavsiye ederim ideal bir telefon
X önerisi daha fazla x temiz bulamazsam 7plus almayı düşünüyorum teşekkürler.iphone 7plus al bence gyet iyi
aynen X en mantıklısıbulabilirsen ikinci el iphone x al ama bulamazsan xiaomi alabilirisin
şimdi bütçe varkende X alınır yaniiPhone 7 kraldır.Tavsiyem o ne X ne 8 hepsi gereksiz para israfı iyi günler.
paran varsa X al ama yetmiyorsa ikinci el X lere bakaynen X en mantıklısı
Post automatically merged:
şimdi bütçe varkende X alınır yani
2. el alıcam temiz bulursamparan varsa X al ama yetmiyorsa ikinci el X lere bak
Ara model geçiyor sanırım o ama 2.el x bulurum daha mantıklı kralİphone SE2 öneririm dostum o bütçeye
Kanka telefon bi kaç ay sonra çöp olıyor nr anlamı kalıyor ki telefonu ilk aldın kalitede kalmıyor kamerası ıphone da o sorun yok işteredminin note 10u alabiilirsin performansı iphoneye bin takar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?