Hayır hocam oyun için değil. Babama hediye olarak alacağım. İşyerinde kullanacağı uygulama kullanırken donmayacak kullanımı basit olan bir telefon düşünüyorum.Çok oyun oynuyor musun ne amaçla kullanıcaksın
Xiaomi Redmi Note 10 Pro bundan alabilirsin 10k iş için fazla olduğunu düşünüyorum kamerasıda iyi 128gb lik olanından alırsan depolama sıkıntısıda çekmezHayır hocam oyun için değil. Babama hediye olarak alacağım. İşyerinde kullanacağı uygulama kullanırken donmayacak kullanımı basit olan bir telefon düşünüyorum.
10t pro alman daha mantıklı ama o telefonunda kasma yapacağını düşünmüyorum rahat rahat yeter bile yt den videolarınada bakabilirsinHocam babama hediye alacağım. Şuanki telefonu sürekli donduğu için işini biraz aksatıyor. Telefonu aktif kullanan birisi iş yerinde. Onun için fiyat/performans yerine performans olarak daha verim alabileceğim bir cihaz arıyorum. Redmi yerine Mi almamız daha mantıklı olur mu sizce?
pro olanındanMi10 T mi? yoksa direk 10T PRO olanından mı hocam.
Fikirleriniz için çok teşekkür ederim hocam değerlendireceğim. Hayırlı geceler dilerim.pro olanından
Rica ederim hayırlı gecelerFikirleriniz için çok teşekkür ederim hocam değerlendireceğim. Hayırlı geceler dilerim.
Bence de öyle de iphone 11 şuan on bin tl ve üzeri android telefonlar zamanla ilk aldığına kıyasla çok yavaşlıyor ve bir takım sorunlar çıkıyor şuan dünya da hız ve teknik kullanım olarak apple en iyisi bencebenim görüşüm IOS bir telefon alman android telefonlar ister istemez donma yapıyor bence iPhone 11 alabilirsin babanın işini hayli hayli görür
aynen iphone yıllara meydan okur yavaşlaması geç olur bir formatla eski haline dönerİphone 11 alabilirsin 64 gb olanından baban için yeterli olur hem hoş görünüyor hemde bildiğin üzere sağlam kaliteli kamera olsun özellikleri olsun üzmez sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?