d3 Σ x2
Süper Üye
Xiomi veya Samsung almanı tavsiye ederim ama eğer ikinci el de alırım diyorsan kesinlikle iPhoneArkadaşlar merhaba, 10.000 TL bütçeyle alınabilecek telefonlar nelerdir. Pek anlamıyorum özelliklerden o yüzden buraya danışmak istedim. Şimdiden önerileriniz için herkese minnettarım. Hayırlı akşamlar dilerim.
iphone 13Arkadaşlar merhaba, 10.000 TL bütçeyle alınabilecek telefonlar nelerdir. Pek anlamıyorum özelliklerden o yüzden buraya danışmak istedim. Şimdiden önerileriniz için herkese minnettarım. Hayırlı akşamlar dilerim.
İphone hangi modele bütcen yetiyorsa BTWWArkadaşlar merhaba, 10.000 TL bütçeyle alınabilecek telefonlar nelerdir. Pek anlamıyorum özelliklerden o yüzden buraya danışmak istedim. Şimdiden önerileriniz için herkese minnettarım. Hayırlı akşamlar dilerim
Xiaomi Redmi Note 9 Pro olabilir bence güzel telefonArkadaşlar merhaba, 10.000 TL bütçeyle alınabilecek telefonlar nelerdir. Pek anlamıyorum özelliklerden o yüzden buraya danışmak istedim. Şimdiden önerileriniz için herkese minnettarım. Hayırlı akşamlar dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?