DeadRabbit
Uzman Üye
Bakalım olursa çok iyi olur aslındamantıklı bence bu dedıgın
Discord yerini biliyorum fakat wp daha basit geliyor ondan konuyu açtım bu arada yorumun için teşekkür ederim.Bence dedediğin mantıklı ama sohbet muhabbet için discord var
Discord uygulaması da wp yerini görebilir dostum. Iyi forumlarBakalım olursa çok iyi olur aslında
Discord yerini biliyorum fakat wp daha basit geliyor ondan konuyu açtım bu arada yorumun için teşekkür ederim.
Ya zaten sitede bilgili çok kişi var ama bunca zamana kadar nasıl yapılmadı anlamış değilim yapmak isteseler bizlere ihtiyaç yok yani Bilgi konusunda çok ileri kişiler var ama. yardım konusunda tabiki yardım ederim.aslında site içi android programlama bilenler bi araya gelse yapılamıycak bişey değil benim genellikle c# bilgim var ama grafik tasarım işi olursa yardım ederim
Hadi ya bilmiyordum desene parmaklıklar ardındaÖnceden vardi diye hatırlıyorum, bu konunun onceden acildiginida hatirliyorum ama senin konunun kilitleneceginide ilerde kesin hatirliyacam aynı konu acıldı diye sende beni hatırla
Görsünler bizievet Mh üyelerinin gerçekten ihtiyacı olan bir konu.
mobilden konuları takip etmek ve foruma katılabilmek adına mobil uygulama olması işimizi gerçekten kolaylaştırır.
bu konuda yetkili arkadaşlardan rica ediyoruz. Mobil uygulama istiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?