- Konuyu başlatan
-
Seçkin Üye
bütçe sıkıntı değil Allaha şükür 60fps oynamak istiyorum ve sarj ömrü uzun olmasınıbütçen ne ona göre daha iyi telefon önerebiliriz reis,eğer ki bütçen 2.5k altı ise Samsung Galaxy A serisi veya Redmi Note 8 Pro öneririm ben sana gerçekten güzel telefonlar
4 5 el atarsın rahat%100 şarjda üst üste kaç el pbg atarsın?
xiaomi redmi note 8 Öneririm DostumArkadaşlar pbg mobile için önerdiğiniz telefon varmı ?
60fps oynarmıyım oyunuCasper Via a3plus 6 GB ram tavsiye ederim
eyvallah cevap için değerlendiricem.realme yeni çıkan iyi birde xaomi note 8 veya note 8 pro rahat 60 fps oynarsın 3 undede
değerlendiricem 4-5 el iyiymiş teşekkürler4 5 el atarsın rahat
kardeşim sen redmi note 8 al keyfine bakbütçe sıkıntı değil Allaha şükür 60fps oynamak istiyorum ve sarj ömrü uzun olmasını
dostum bilmiyorum ya çoğu kişi iphone 11 diyor kararsızımkardeşim sen redmi note 8 al keyfine bak
teşekkürler dostum cevap içinxiaomi redmi note 8 Öneririm Dostum
sorun çıkıcağını sanmıyorum ama kararsız kaldım iphone öneren çok varXioami Redmi Note 8 Pro Kral Gibidir Alabilirsin Sorun Çıkmaz Merak Etme
iphone jarşı hemen bitiyorçoğu kişi iphone öneriyor değerlendiricem teşekkürler cevabın için.
fiyat önemli değil performansı ve sarjı iyi olsun yeterHuaweiP Smart öneririm fiyatlarıda uygun
değerlendiricem teşekkürleriphone x çok iyi sesi görüntüsü
hangi telefon60 FPS rahat alırsın 6 GB ram ile
değerlendiricem teşekkürler.huawei smart pro
bütçe önemli değil Allaha şükür paramız var yaHuawei mate 10 lite ucuz bütçe orta bütçe mate 20 pro yüksek bütçe huawei p40 pro 11 pro 11 milyar
değerlendiricem teşekkürler cevap için.xiaomi redmi note 8 al bence gayet başarılı
oyun için istiyorum kardeşim teşekkürler cevap için.bütçen iyiyse ve oyun oynuycaksan iphone alma sarj sıkıntılı xiaomi redmi note 8 bakabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?