Önerdiğin Host var mı peki? Birde Virtual lazım android 10selam dostum root atsan bile ban yersin ben bu sektördeyim arapbükengenç ve mafia ile çalıştım şimdi kendim yazıyorum. istemci banı yersin hide magsik yaparsan yemezsin
VPN kullanınca ping 400 falan oluyor. Önerdiğin ban yedirtmeyen host veya VPN var mı?Hocam büyük bir ihtimalle yersin vpn kullanmanı öneriyorum
İnterneti aç kapa yaparak engellenebiliyor.vpn kullanarakta ban yendiğini gördüm ben
Hocam free vpnlerden bulman çok zor hepsi pingini aşırı yükseltir premerium bazı vpnler var onlarda istanbul seçeneği oluyor ve ipini gizliyor onlardan deneVPN kullanınca ping 400 falan oluyor. Önerdiğin ban yedirtmeyen host veya VPN var mı?
Premium VPN'leri apk indirsem gene işe yarar mı?Hocam free vpnlerden bulman çok zor hepsi pingini aşırı yükseltir premerium bazı vpnler var onlarda istanbul seçeneği oluyor ve ipini gizliyor onlardan dene
Dostun peki hangi ülkeye bağlanıyorsun.Hocam tanıtma gibi olmasın ama ben Ufo VPN kullanıyorum msyi 120 lerde felan oluyor çok aşırı yükselme olmuyor tabi bu internet kalitesine görede değişir
kullandığım programda Smart Location Özelliği var senin pinginin ve internetinin en iyi olduğu ülkeye bağlıyorDostun peki hangi ülkeye bağlanıyorsun.
Eyvallah ban yemiyorsun değilmi. Data on of yapıyor musun?kullandığım programda Smart Location Özelliği var senin pinginin ve internetinin en iyi olduğu ülkeye bağlıyor
Ban konusuna bişey diyemem önceden kullandım ban yemedim şuan ban durumu varmı bilmiyorum kusura bakmaEyvallah ban yemiyorsun değilmi. Data on of yapıyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?