Telefondaki yapılan işlemleri görmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar merhaba benim merak ettiğim birşey var. telefonumda özelim var herkes gibi. ama bazen aileden veya arkadaşlarımdan birine telefonumu veriyorum yanlarında olamadığım zaman telefonumu kullanıyorlar kurcalıyorlarmı diye merak ediyorum yokmu şöyle güzel bir uygulama örneğin bir arkadaşıma veya sevgilime telefonu verdim fakat nerelere girdiğini neler yaptığını telefonu aldığımda görebileceğim. emininm vardır yada başka yöntemler varsa yazarmısınız önemli

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Aklıma gelen en basit yöntem son açılan uygulamaları kontrol etmek. Ama belki kurcalayan kişi son uygulamaları temizlerse farketmezsiniz :D

Grazie dai forza ferrari!
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
keylogger uygulaması indirebilirsin dostum

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
eğer detaylı öğrenmek istiyorsan bir arkadaşın dediği gibi keylogger yükleyebilirsin onun dışında ayarlarda dijital denge uygulamasına bakabilirsin huawei de var ama diğerlerini bilmiyorum. başkaa eğer belirli uygulamalara şifre ile girilsin istiyorsan applock kurabilirsin google play store de var. tabii bu bahsettiklerimi android telefonda yapabilirsin ios vs. gibi gizliliğe önem veren işletim sistemlerinde (emin olmamakla birlikte)yapmazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
keylogger ile görürsün sadece ama ben yüklemeni tavsiye etmem kasma yaptiriyor

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam keylogger yükleyerek basit bir şekilde her hareketini takip edebilirsiniz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...