Telefondan anlıyanlar lütfen ilgilenebilir mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar pc de mikrafonum olmadığı için telefondan wo mic uygulamasını kullanıyordum bir süre sonra telefonumun dokunmadik tuşları çalışmamaya başladı sonrasında ise kamera açtığımda durduruldu hatası hattımı taktığımda hattımın görünmemesi çoğu uygulamada sesle ilgili birşey yaptığımda durduruldu hatası şuanda ise sadice açtığımda şarjı bitene kadar android yazısında kalıyor değişik sitelerde forumlarda videolarda aradım çözümleri fakat benim sorunumla ilgili birşey bulamadım konu ile alakasız yazılar konu hakkında bilgi değilde düşüncelerini icraata geçirenler reportlanacaktır lütfen bilgisi olan yazsın .

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
şu videodaki gibi factory reset at kurtarırsa bu kurtarır yazılımsal bir şeyse tabii. Donanımsal ise geçmiş olsun tel gitmiş. İnşallah her şeyi yedeklemişsindir.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
xda developers da eğer telefonun modelini bulabilirsen rom yüklemeni tavsiye ederim gerek türkçe gerek ingilizce rom yüklemeyle alakalı bir çok da rehber mevcut

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Format at telefonu sıfırla mekanikselse tamirciye götür kardeşim

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
önbelleği temizlemeye ve temizlemeye çalışın

SİNCE 2013
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
on bellegı temızle olmazsa sıfırla olmazsa telcıye gorur

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
telefonu tamamen sıfırla baktın olmuyor mekaniksel olabilir bir göster telefoncuya

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kardeşim sorunu güzelce yazmışsın ama sana yardım edebilmek için cihazın marka,model ve yazılım sürümünüde yazsaydın daha kolay olurdu.

Üye
10 HİZMET YILI
Format en temiz çözümdür . Ama telefon hakkında bir kaç bilgi vs. verseydin daha güzel yardımcı olabilirdik

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sıfırlamayı dene sorun çözülmezse telefoncuya veya yüzyüze konuşabilceğin birisine götürmeni öneririm

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
cihaza flash atman gerekecek. tek başına yapma eğer bilmiyorsan, mutlaka işinin ehli biri flash atmalı.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
yapamazsan telefoncuya götür sıfırdan format attır telefona donanımsal sıkıntısı yoksa düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Ekran gelmiyorsa Kablo yardımı ile başka ekrana bağlanma denenebilir. 3. parti programlar bazen bozabiliyor yazılımı sistem formatı ile geçebilir dosyaları kurttarmak istiyorsan servise başvurmanı öneririm.

Üye
8 HİZMET YILI
wo mic i bilmem ama wo webcam kullanıyordum LG g2 de ve kameramı 10 fps yapmıstı format ile düzeldi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Dostum bunun problemi tamamen mekaniksel. O yüzden işi bilen bir bilişimciye gitmen yararına olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
wo mic uygulamasını hangi siteden indirdin tam olarak ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...