1 Mar 2019 #1 lesher L Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2018 Mesajlar 67 Tepki puanı 5 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın bundan dolayı. Telefondan memoryhackers.org açılıyor fakat pc de siteye ulaşılamadı hatası alıyorum. Vpn ile girmeyi denedim yine hata aldım site açılmadı bilgisi olan birisi yardım edebilirse sevinirim
Konu yeri yanlış olabilir kusura bakmayın bundan dolayı. Telefondan memoryhackers.org açılıyor fakat pc de siteye ulaşılamadı hatası alıyorum. Vpn ile girmeyi denedim yine hata aldım site açılmadı bilgisi olan birisi yardım edebilirse sevinirim
1 Mar 2019 #2 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI Host dosyanı resetle Oyla 0 Olumsuz oyla
1 Mar 2019 Konuyu başlatan #3 lesher L Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2018 Mesajlar 67 Tepki puanı 5 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Şifremiunuttumyha' Alıntı: Host dosyanı resetle Genişletmek için tıklayın ... Yaptım fakat çözülmedi dostum Oyla 0 Olumsuz oyla
Şifremiunuttumyha' Alıntı: Host dosyanı resetle Genişletmek için tıklayın ... Yaptım fakat çözülmedi dostum
1 Mar 2019 #4 NightStar N Süper Üye Katılım 25 Ocak 2019 Mesajlar 1,204 Tepki puanı 386 Ödüller 4 7 HİZMET YILI lesher' Alıntı: Yaptım fakat çözülmedi dostum Genişletmek için tıklayın ... Farklı tarayıcıdan dene Oyla 0 Olumsuz oyla
2 Mar 2019 Konuyu başlatan #5 lesher L Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2018 Mesajlar 67 Tepki puanı 5 Ödüller 5 8 HİZMET YILI Şifremiunuttumyha' Alıntı: Farklı tarayıcıdan dene Genişletmek için tıklayın ... Onu da denedim valla o da olmadı Oyla 0 Olumsuz oyla
Şifremiunuttumyha' Alıntı: Farklı tarayıcıdan dene Genişletmek için tıklayın ... Onu da denedim valla o da olmadı