Valla bilemedim knk benim telefon iOS olduğu icin bir oyuna para veresim gelmiyor .d25 yasindayim, hala kiz arkadasimla bazen minecraft serverimiza giriyoruz. Cidden eğlenceli olabiliyor bir süreliğine
Bulamama gibi galiba online mi acaba eğer değilse bile oynanır gibi.Merhaba The Room Serisi ilginizi çeker ise Önerebilrim
wild rift, mobile legends gibi moba'ları öneririmDostlar merhaba önceden kullandığım telefonu satıp üzerine para koydum ve suan güzel bir ios cihazım var.
Mobilde oynanacak oyunlar nedir ?
Lütfen pubg asphalt 9 gibi oyunları önermeyin. Hem eğlenceli zevkli online olabilecek arkadaşlarımla kız arkadaşımla oynanacağım bir oyun var mı?
İosda yok galiba dostum bulamadımGienshien Impact , Honkai Impact. kızlar da bu tür oyunları sever
Bulmaca Tarzı oyunlar için Bire Bir ilk serisinden başlamanızı Öneririm. Oyun sesleri olsun bulmaca tarzı olsun benim için baya başarılı bir oyundu . Online bir oyun değil . Para kısmına gelince bulmaca tipi oyunları seviyorsanız parasını hak ettiğini göreceğinizden EminimValla bilemedim knk benim telefon iOS olduğu icin bir oyuna para veresim gelmiyor .d
Post automatically merged:
Bulamama gibi galiba online mi acaba eğer değilse bile oynanır gibi.
bu mevcuttur. linki paylaşabilir miyim? Bu forumda link paylaşımına izin veriliyor mu?İosda yok galiba dostum bulamadım
Apex Legends mobile güzel oyunDostlar merhaba önceden kullandığım telefonu satıp üzerine para koydum ve suan güzel bir ios cihazım var.
Mobilde oynanacak oyunlar nedir ?
Lütfen pubg asphalt 9 gibi oyunları önermeyin. Hem eğlenceli zevkli online olabilecek arkadaşlarımla kız arkadaşımla oynanacağım bir oyun var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?