- Admin
-
Mesela nasıl yapabilirim bunu, daha detaylı anlatır mısın ?Fake tel no alarak çözebilirsin.
Önerin için teşekkürler dostum, ücretli istemiyorum.ceponay.com üzerinden çok uygun fiyatlara satıyorlar bilgin olsun
Sallayamam ne yazık ki. Çünkü onay kodu istiyorSalla telefon numaranı veya aynı telefon numarasıyla kayıt olabilirsin
İşte bazen üye olurken mail ile devam edebiliyorsun ama sonrasında sadece telefon istiyor. Atla gibi seçenekte sunmuyor. İlla telefonu gireceksin yani.Kurtarma hesabı olarak başka mail yazdanda olmuyor mu ki
I want to be a member without phone approvali thnk change phone number
E-postayı bazen istiyor, bazen istemiyor işte. Bende telefonsuz istiyorum zaten. Ayrıca fake no nasıl oluyor ? Aradım baya ama bulamadım öyle bir yer. Sadece E-posta için var.e postaylada olablıyorsun ama fake no ile de yapablrsn
PC dostum.Android telefon ise gamil uygulaması olcak ona gir otamatik gmail mi hotmail mi diye bir yer gelir zaten ordan gmail i seç o senin google hesabın olcak
3 gündür telefon istiyor dostumHer gün 2 google hesabı açtıktan sonra tel no ister, her gün 2 tane açmak yeter bence.
Normal Googlede Den 48 saatte bir aynı telefonla açılıyor diye biliyorum hala devam edıyorsa onu denedinmi
Kardesm normal gmail sitesine girip hesap olustur diyeceksin gerekli bilgileri doldurduktan sonra tel olan yeri bos bırak ve altında ikinci e posta yerine eski kullandıgın bir mail hesabını yaz bunun nedenide sifreni unuttugun zaman kurtarma epostası alabilmen icin.. Bitti bu kadar illa tel yazmana gerek yok zaten..
şuan chrome kullanıyorsan İnternet Explorerden Denermisin Aynı Şeyi Arkadaşın Dediği Gibi Telefon Yerini Boş Bırak
kardeş bi tane telefon numarası bul standart ücretler uygulanır diyor da ben aktif olarak yapıyorum hiç bi ücret kesintisi vs. olmadı yani kendi numaranla gönül rahatlığıyla yapabililirsinMesela nasıl yapabilirim bunu, daha detaylı anlatır mısın ?
Önerin için teşekkürler dostum, ücretli istemiyorum.
Sallayamam ne yazık ki. Çünkü onay kodu istiyorKendi telefonuma ise "Standart Ücretler Uygulanır" diyor diye yapmıyorum.
İşte bazen üye olurken mail ile devam edebiliyorsun ama sonrasında sadece telefon istiyor. Atla gibi seçenekte sunmuyor. İlla telefonu gireceksin yani.
I want to be a member without phone approval
hocam bu bilgi işine yaradı mıkardeş bi tane telefon numarası bul standart ücretler uygulanır diyor da ben aktif olarak yapıyorum hiç bi ücret kesintisi vs. olmadı yani kendi numaranla gönül rahatlığıyla yapabililirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?