Telefonu etkisiz hale getirme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Defacer
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tamamıyla etkisiz hale getirmek isteyenlere telefonun ortasından bitane 9mm geçirin tillahı gelse çalıştıramaz zaten

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
yanlış rom atsan bile yinede kuratabiliyorsun kurtarılamama durumuna hard brick deniliyor ve usb ile telefon firmware update ile tekrardan eski haline getirilebiliyor herşeyin çözümü var tamamen etkisiz hale gitmek istiyosan at camdan telefonu aşşağı bitti gitti
merhaba yanlış rom atıp telefon hard brick olduktan sonra zaten recovery moda giremezsin. Eğer telefonun markası samsung, xiaomi falan değilse orjinal bir rom/fw atma toolu da yoksa telefonu kurtarman nerdeyse imkansız.

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
merhaba yanlış rom atıp telefon hard brick olduktan sonra zaten recovery moda giremezsin. Eğer telefonun markası samsung, xiaomi falan değilse orjinal bir rom/fw atma toolu da yoksa telefonu kurtarman nerdeyse imkansız.
evet öyle zaten tool lazım ama imkansız diye bişi yok zamanında yanlış rom kurduğumu biliyorum fakat geri kurtarıldı telefon yeni telefonlarda daha kapsamlı kurtma sistemleri mevcut

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
evet öyle zaten tool lazım ama imkansız diye bişi yok zamanında yanlış rom kurduğumu biliyorum fakat geri kurtarıldı telefon yeni telefonlarda daha kapsamlı kurtma sistemleri mevcut
doğru olabilirsin ben brick olmuş asus telefonu kurtarmak için tonla tool denedim çünkü kendi orijinal toolu yoktu. En son direk android recovery'den rom atıp düzelttim tabi ondan sonra bi hata yapıp bilmediğim opsiyon olan "wipe cache partition" ayarını uygulayınca telefon tümden gitti sarj ışığı bile yanmıyordu. Hala o ayarın ne işe yaradığını bilmiyorum ama telefonun içinden geçtiği kesin :D

Are you sure
Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
doğru olabilirsin ben brick olmuş asus telefonu kurtarmak için tonla tool denedim çünkü kendi orijinal toolu yoktu. En son direk android recovery'den rom atıp düzelttim tabi ondan sonra bi hata yapıp bilmediğim opsiyon olan "wipe cache partition" ayarını uygulayınca telefon tümden gitti sarj ışığı bile yanmıyordu. Hala o ayarın ne işe yaradığını bilmiyorum ama telefonun içinden geçtiği kesin :D
onu yapman doğrultusunda androidin belli ana dosyalarınıda hakkı rahmetine kavuşturmuş oluyorsun bazı yazılımlar maalesef cache kısmında olduğu için onu silmen durumunda kökten gidebiliyor bazı telefonları kurtarmak cidden işkence bir durum en iyisi işi iyi bilmeden kafamıza göre iş yapmamak

Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
onu yapman doğrultusunda androidin belli ana dosyalarınıda hakkı rahmetine kavuşturmuş oluyorsun bazı yazılımlar maalesef cache kısmında olduğu için onu silmen durumunda kökten gidebiliyor bazı telefonları kurtarmak cidden işkence bir durum en iyisi işi iyi bilmeden kafamıza göre iş yapmamak
bilgi için sağol :)

HARD
Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Aga bu olayın çözümü varmı peki yani telefonu geri çalıştırma falan

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Yeniden rom atarak açılabilir bunu yerseniz ama brick yapıyorsa işiniz zor

naXm
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
şimdeo k*hpe yanmadı mi eyvallah kral bugün günlerden intikam

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
ne işimize yarar kanka çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...