Cihazımı Bul Google dan yaptımNereden bulurumdan kastın direk adresleri ise o senin yapabileceğin bir şey değil. Sadece local olarak görebiliyorsun galiba. Benim google güvenlikde başka cihazla giriş yaptığımızda sadece şehiri ve ip 'yi gösteriyordu. Adres istiyorsan ss alıp polise git.
Sadece Çevirimiçi olduklarını ve Bağlandığı İnternetin İsmini birde Telefonun jarjını görebiliyorumBazı programlar var örneğin otele gittiniz şifreyi paylaşıyorsunuz o şifrede harita üzerinde gözüküyor telefon ile çok işim olmadığından adını hatırlayamıyorum benim telefon nokia olmasa bulurdum araştırırdım program üzerinden wifi adını , hemen polise bildir ismi onlarda türk telekom vs öğrenirler belki konumunu ip gözüküyormu bu arada ?
ımei numarası varsa direk bulurlar ancak telefon açık olması gerek kapalı vaziyette olmaması gerekli imei numarası telefon kutusunda yazarNereden bulurumdan kastın direk adresleri ise o senin yapabileceğin bir şey değil. Sadece local olarak görebiliyorsun galiba. Benim google güvenlikde başka cihazla giriş yaptığımızda sadece şehiri ve ip 'yi gösteriyordu. Adres istiyorsan ss alıp polise git.
güzel kardeşim google amca ıp gösteriyorBazı programlar var örneğin otele gittiniz şifreyi paylaşıyorsunuz o şifrede harita üzerinde gözüküyor telefon ile çok işim olmadığından adını hatırlayamıyorum benim telefon nokia olmasa bulurdum araştırırdım program üzerinden wifi adını , hemen polise bildir ismi onlarda türk telekom vs öğrenirler belki konumunu ip gözüküyormu bu arada ?
Bence zaman kaybetmeden 155'i ara seni yönlendirirler. Böyle yaparak zaman kaybı yaşarsın. En kolay polisler bulur kendi çabanla birşeyler yapamazsın. Benim arkadaşım İphone 8s çaldırdı içki masasında çok geç aradı polisleri ve şuan telefon başka telefonların malzemesi oldu..Polisler İnternetin isminden bulabiliyorlarmı nerde olduklarını ?
Post automatically merged:
Sadece Çevirimiçi olduklarını ve Bağlandığı İnternetin İsmini birde Telefonun jarjını görebiliyorum
aynen telefonları satıyor şerefsizlertelefonun faturası varsa karakola gıt yada ımeı numarasıda yeter polıse ımeı numarasını ver anında bulurlar ama alan kısıler bataryayı sımkartı atıp telefonu sattılarsa calan kısı deıl kanıp alan kısıdedır telefon
Abi telefon şuan açık görünüyor Ben Buradada fazla konuşmak istemiyorum belki çalan bu sıtedede olabilir imkansiz diye bir şey yokturımei numarası varsa direk bulurlar ancak telefon açık olması gerek kapalı vaziyette olmaması gerekli imei numarası telefon kutusunda yazar
Post automatically merged:
güzel kardeşim google amca ıp gösteriyor
Okumuyorsun Herhalde Şuan açık görünüyor telefon hangi internete bağlı olduğunu ve jarz yüzdesini görebiliyorum telefon açık çünkü jarzı azaliyor gide gidetelefonun faturası varsa karakola gıt yada ımeı numarasıda yeter polıse ımeı numarasını ver anında bulurlar ama alan kısıler bataryayı sımkartı atıp telefonu sattılarsa calan kısı deıl kanıp alan kısıdedır telefon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?