Süper Üye
var parmak izi ve şifre de vardı kıramaz mıTelefonunda şifre yok muydu?
parmak izi ve şifre de vardı 4rakamlı şifrehocam birşey olmaz merak etme telefon şifreli değil se geçmiş olsun
korkma ozaman birşey olamzparmak izi ve şifre de vardı 4rakamlı şifre
eyw kral kırabilir diye çok korktum her şeyimi değiştiriyom yinedekorkma ozaman birşey olamz
Kıramaz kanka indirilenlere falan erişebilir bankacılığa falan erişemez telefonu açmak için bile işletim sistemini sıfırlaması lazımvar parmak izi ve şifre de vardı kıramaz mı
çok saol kardeşim rahatladımKıramaz kanka indirilenlere falan erişebilir bankacılığa falan erişemez telefonu açmak için bile işletim sistemini sıfırlaması lazım
rica ederim dostum ne demekçok saol kardeşim rahatladım
hocam bi ihtimal sallayıp tutturamaz mı şifrem 4 basamaklı hepsi de aynı rakamformat atmadan açamaz hocam format atınca da zaten dolaylı olarak bütün bilgilerin silinmiş olur np
Zor kanka kıramaz kaldırdıysan sorun olmaz bu arada telefonun androidse cihazımı bul özelligi telefonunda bulundurvar parmak izi ve şifre de vardı kıramaz mı
baktım kapalı o yüzden direk kaldırdım cihazı. şifre de 4basamaklı aynı rakam biraz korkmuyor değilimZor kanka kıramaz kaldırdıysan sorun olmaz bu arada telefonun androidse cihazımı bul özelligi telefonunda bulundur
nasıl basit kral korkutma yatelefon iphoneyse rahatlıkla bulabilirsin polise falan git ama xioamiyse şifre kırması çok bas,t
xiaomikanka öncelikle geçmiş olsun ama eyer iponei iso bulunur samsung ise kork
yok telefon xiaomi değerli de değildi içindekiler önemliydi her şeyimi değiştirdim ama insan yinede korkuyorçok geçmiş olsun telefon değerli miydi iphone gibi bir markaya aitse eğer uzaktan bulunabilir uygulama sayesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?