Telefonumu açtığımda PIN kodu soruyor (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese selam, bugün telefonumun şifresini değiştireyim dedim. Şifreyi değiştirdim ancak telefonu yeniden açınca PIN sordu. Eski PIN'imi girmeyi denedim ancak sonuç nafile... Ne yazıkki şuan sadece yüz tanıması ile açabiliyorum. Yüz tanımasını da koymasam telefon kitlenecekti. Lütfen yardımcı olun!

Telefon: Samsung Galaxy A01

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka senin yerinde olsam her şeyi yedekler format atardım basit çözüm

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Google üyeliğiyle birşeyler yapılabiliyodu sanırı o yöntemi bi dene kral birde çözüm bulamazzsan tek yok ses kısma + güç tuşu kral. Hayırlı geceler

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
genelde şifre değişimi yapıldıktan sonra bir pin ister şifreyi unutursan o pinle girersin, sen sanırım anlık dalgınlıkla hızlı hızlı yaptın. yerinde olsam en yakın yetkili bayiye giderdim

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bi yetkiliye başvurmanı tavsiye ederim

☾⭒ königsrasse
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Telefonu madem açabiliyorsun gerekli dosyaları, resimleri vb. yedekle sonra telefonu formatla dosyaları geri yükle telefona.

Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kardesim telefoncuda calisiyorum tamir bölümünde link atamadigim icin yapman gerekenleri anlatim sana ben simdi
ilk öncelikle bilgisayarin var ise smart swich indir ve ordan telefonunu yedekle ondan sonra telefona hard reset at internetten nasil atabilecegine bakabilirsin ve telefonu sifirladiktan sonra tekrar girisi ayarla ve sana gmail adresi soracak teelfonunda suan da aktif sekilde kullanmis oldugun gmail i girmen lazim eger bilmiyorsan telefondan ayarlar > hesaplar>google> hesabi kaldir secenegiine bas telefonu sifirlamadan önce ve sonra da sifirlama islemini yani hard reset islemini yapabilirsin telefonu sakin kapatma yoksa sifre ister ve yüzü tanimaz cünkü telefonu kapatip acarsan senin sifre girmeni isteyecek yüz tanimasi aktif olsun diye eger takildigin bir yer olursa sorabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Şifrenin sınırı vardır ve sende şifreyi yazarken bunu farketmemişsindir çok başıma geldi. Belirlediğin şifreyi birer karakter eksilterek yaz illaki olacaktır.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum telefonunu yeniden başlattıktan sonra oldu ise ise sorduğu pin SIM kart pin'i olabilir eğer öyle değilse ve garantin varsa ürünün servisine göndermeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Android device manager kullanarak şifreyi telefondan kaldırabilirsin youtube'den bi bak belki olur.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
en mantıklısı telefondaki önemli şeyleri yedeklemek daha sonra servise gitmek

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Geliştirici modagririp oem devre doşı bırak sonra telefonu sıfırla.

CauSXOXO Kralım Hayatım Bol tereyağlı İskenderim
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Telefonun senden istediği şifre SİM kartı şifresi olabilir. Değilse de telefona erişimin varmış zaten fotograflarını vs vs elle yedekleyip telefonu sıfırlamanç

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
telefonun ayarlar sekmesinden kapatabilirsin diye düşünüyorum olmazsa eğer sıfırlamanı öneririm

Süper Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pin kodu sime atılır. Bu sebeple hattınız hangi sağlayıcıysa onun müşteri hizmetlerini arayıp puk kodu isteyin. Puk koduyla pini sıfırlayabilirsiniz

ᴍᴀᴋᴀᴠᴇʟɪ
Seçkin Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Telofunun resimleri v.b yedekle sonra format at düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...