Onaylı Üye
Saati Sürekli Ekranda Tutuyor bu güzel bir özellikAlways On Display var sanırsam telefonunda insanlar bunun için telefon alıyor
O nedir hocam bi uygulama falan mı yoksa ayarlardan değiştirebilecegm bir sey mi (her zaman göster) midir nedirAlways On Display var sanırsam telefonunda insanlar bunun için telefon alıyor
Post automatically merged:
Saati Sürekli Ekranda Tutuyor bu güzel bir özellik
tabikide ayarlardan kapatabilirsin nerede olduğunu bilmiyorum ama .O nedir hocam bi uygulama falan mı yoksa ayarlardan değiştirebilecegm bir sey mi (her zaman göster) midir nedir
Yes and calls sometimes)Я думаю, что на его телефоне Люди покупают телефоны для этого : Д
Post automatically merged:
Он постоянно держит часы на экране это хорошая функция
Android 11 güncellemesi geldikten sonra mı hallolur diyosun hocam yoksa baska nası yapıcaz onu ?dostum onu ancak yenı bır androıd kurman gerek androıd yuklerken hata vermıs olabılır
Valla dostum pc varsa tak pc uyg var onu indir istediğin android sürümünü reset at kurAndroid 11 güncellemesi geldikten sonra mı hallolur diyosun hocam yoksa baska nası yapıcaz onu ?
Ortada telefonculuk bir iş yok kardeşim sadece AlwaysOnDisplay açık bukadar onuda kapatması lazım.Telefoncuya Göster Bence Veya İnternetten Araştır İnternete Güvenmem Dersen En Mantıklısı Telefoncuya Gitmek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?