Telefonumun hızını nasıl yükseltebilirim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hayırdır birader atar yapacağına cevapla rahatsızsan cevaplama zorla cevapla diyen yok. Reklam olmasın diye yazmadım modelini.

Reklam olmasın diye mi yazmadın?
200.gif

Güzel kardeşim telefon marka modelini belirtirsen bakardık internetten , kaç gb rami var hangi işlemci kullanıyor ona göre program yada custom room önerisinde bulunacaktık
yani senin iyiliğin için yoksa format at der geçerim bende bazı arkadaşlar gibi ama maksat işin görülsün diye sordum o soruyu, atar değil bu sen atar görmemişsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Reklam olmasın diye mi yazmadın?
Ekli dosyayı görüntüle 61520

Güzel kardeşim telefon marka modelini belirtirsen bakardık internetten , kaç gb rami var hangi işlemci kullanıyor ona göre program yada custom room önerisinde bulunacaktık
yani senin iyiliğin için yoksa format at der geçerim bende bazı arkadaşlar gibi ama maksat işin görülsün diye sordum o soruyu, atar değil bu sen atar görmemişsin.
Sen piyangodan mı çıktın sabah sabah ? Bir de gelmiş gülen teyze atıyor, komik bir şey yok ki ortada çok gülmek istiyorsan git evinde kahkahalara boğul. Sürekli bir alaycı yerici
tavırlar sergilemeye çalışmalar komik duruma düşüyorsun :D
Laugh At The Simpsons GIF by MOODMAN

Ayrıca ben senin nereden kardeşin oluyorum ne bu samimiyet ? Şunu da ekleyeyim karşındaki insanın faydasına bir şeyler yapmak için iyi niyet gösteriyorsan karşındaki yermeye çalışmadan yapman lazım, bu da aklında bulsun. Ha bir de ben çok gördüm atar yapanı, senin gibileri de çok gördüm atar yapacağım derken çocuk durumuna düşersiniz hiç yapma daha iyi, ki senin atarın bana kaç yazar 0 :D

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Sen piyangodan mı çıktın sabah sabah ? Bir de gelmiş gülen teyze atıyor, komik bir şey yok ki ortada çok gülmek istiyorsan git evinde kahkahalara boğul. Sürekli bir alaycı yerici
tavırlar sergilemeye çalışmalar komik duruma düşüyorsun :D
Laugh At The Simpsons GIF by MOODMAN

Ayrıca ben senin nereden kardeşin oluyorum ne bu samimiyet ? Şunu da ekleyeyim karşındaki insanın faydasına bir şeyler yapmak için iyi niyet gösteriyorsan karşındaki yermeye çalışmadan yapman lazım, bu da aklında bulsun. Ha bir de ben çok gördüm atar yapanı, senin gibileri de çok gördüm atar yapacağım derken çocuk durumuna düşersiniz hiç yapma daha iyi, ki senin atarın bana kaç yazar 0 :D

Hem "Ayrıca ben senin nereden kardeşin oluyorum ne bu samimiyet ?" diyorsun,
Hem de "birader " diye hitap ediyorsun. Kahkaha attım teşekkürler :D :D

Bknz.
1615193594601.png

Yeteri kadar kahkaha attım sağol artık yazsan da cevap vermeyeceğim sana iyi günler :D

”Benim derdimi anlatmaya ne zaman yeter nede satır
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
knkm ekran fotosunu siyah yada beyaz yap

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Hem "Ayrıca ben senin nereden kardeşin oluyorum ne bu samimiyet ?" diyorsun,
Hem de "birader " diye hitap ediyorsun. Kahkaha attım teşekkürler :D :D

Bknz.
Ekli dosyayı görüntüle 61523

Yeteri kadar kahkaha attım sağol artık yazsan da cevap vermeyeceğim sana iyi günler :D
"Birader" kelimesinin sözlükteki anlamında karşılığı erkek kardeş'tir evet fakat halk arasında "hayırdır ?" "bir sıkıntı/problem mi var ?" anlamlarında da cümle içinde kullanılır. Ayrıca yazdıklarımın arasından bunu cımbızla çekip alman sana laf anlatılmayacağının bir göstergesidir benim açımdan, ciddi anlamda cümlede anlam konusundan özel ders alman gerek :). Kendi kendine gülmeyi eğlenmeyi seven bir insansın anlaşılan, bence de sen cevap verme daha batırmadan gülmene bak sana bol kahkalar :D.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
knk buradan çok detaylı anlatamayızda bu konu hakkında youtubede çokca detaylı vidoe var onlara bakabilirsin istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...