bu öğretici bir konu değil yardım konusu ...kamera çözünürlüğü o şekilde artabiliyosa a 10 kullanıyorum bende bu konudan yararlanmak isterim.
Yalnız Senin Yaptıkların Sanırsam Benim Telde Olmaz Denicem Ama.bu öğretici bir konu değil yardım konusu ...
dostum efekt falan yok sadece video çözünürlüğünü değiştirdim kalitede iyileşme haliyle var ve boyutta da ciddi bir fark varHocam 3. parti uygulamaların daha iyi çekmesi efektler ve kontrast ayarının farklı olmasından dolayı. 4k video ise kesinlikle kameranın çözünürlüğü ve işlemci ile alakalı diye düşünüyorum. Sonuçta kaliteli çekimi işleyebilmek önemli. Böyle bir program alsa kimsenin zaten gidip yeni kamera almasına falan gerek kalmaz.
open camera kullandım istersen deneyebilirsin ama sende olur mu garanti vermiyorumdostum efekt falan yok sadece video çözünürlüğünü değiştirdim kalitede iyileşme haliyle var ve boyutta da ciddi bir fark var
Efekt derken bunu instagram efekleri gibi düşünme. Örneğin sen orjinal kamera ile gece çekimi yapamazsın ama 3. parti program ile çok iyi bir gece çekimi yapabilirsin. Kameranın birçok ayarı değiştirilmiş şekilde.dostum efekt falan yok sadece video çözünürlüğünü değiştirdim kalitede iyileşme haliyle var ve boyutta da ciddi bir fark var
Post automatically merged:
open camera kullandım istersen deneyebilirsin ama sende olur mu garanti vermiyorum
dostum zaten öyle düşünmedim bak şöyle galeriden video özelliklerine baktım 4k ydı inanmadım bilgisayara attım videoyu aynı şekilde 4k gözüküyordu ve aradaki kalite farkı da belliydi bu video geliştirme yazılımı değil kiEfekt derken bunu instagram efekleri gibi düşünme. Örneğin sen orjinal kamera ile gece çekimi yapamazsın ama 3. parti program ile çok iyi bir gece çekimi yapabilirsin. Kameranın birçok ayarı değiştirilmiş şekilde.
Hmm anladım hocam. Kusura bakma konuyu boş yorumlarda doldurdum. Umarım yardımcı olan biri çıkardostum zaten öyle düşünmedim bak şöyle galeriden video özelliklerine baktım 4k ydı inanmadım bilgisayara attım videoyu aynı şekilde 4k gözüküyordu ve aradaki kalite farkı da belliydi bu video geliştirme yazılımı değil ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?