dsotum sen böyleişlerle çok uğreşıyrosun sanırım ve faydalı bilgiler veriyorsun çok iyi birisisin,kim bilir belkide kaç bin kişiye yardımcı oluyorsundurGenelde imei sorgulamayı ikinci el cihaz aldığımda kullanıyorum , bu bilgiyi sizlerle de paylaşmak istedim .
İmei Klonlanmış : 120 gün içinde kapanacak
İmei Çalıntı : En yakın savcılığa götürülmesi gerekir , En son takılan hattın sahibi Emniyete çağırılacaktır !
İmei ithalat yoluyla kayıt edilmiş : Yurtiçi Cihaz ( Garantili satılan cihazlar )
İmei yolcu beraberiyle kayıt edilmiş : Yurtdışından getirilip Vergi dairesine harcı yatırılmış ve Türkiye de kullanıma açılmış olan imei . ( Güvenle alabilirsiniz , alınmaz diyenlere bakmayın )
Link :Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yape - devlet'in orjinal sitesidir ( GÜVENLİ )
İmei nasıl öğrenebilirim ? - Arama yerinden *#06* tuşlayarak .
Örnek Resimler ;
Ekli dosyayı görüntüle 38947
Ekli dosyayı görüntüle 38952
Çift hatlı telefonlarda öyle göteriyor ikisinide sorgulayabilirsin ama en sağlıklı sonucu alacağın imei en üsttekidir .2 imei olması normal mi
anladım teşekkürler eline sağlık dostum. yardımı dokunduÇift hatlı telefonlarda öyle göteriyor ikisinide sorgulayabilirsin ama en sağlıklı sonucu alacağın imei en üsttekidir .
Güzel düşüncenden dolayı teşekkür ediyorum kardeşim , faydamız bi nebze de oluyorsa ne mutlu . Bi beklentimiz yok amaç sadece bilgi vermek .dsotum sen böyleişlerle çok uğreşıyrosun sanırım ve faydalı bilgiler veriyorsun çok iyi birisisin,kim bilir belkide kaç bin kişiye yardımcı oluyorsundur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?